Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Kiitos luonnon puolustajille!

Uudenmaan piiri ja sen jäsenyhdistykset vaapaehtoisineen ovat tehneet taas valtavasti töitä puolustaessaan luontoa! Yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme saaneet paljon aikaan. Kiitos kaikille mukana olleille ja yhteistyökumppaneillemme!

Kuva Ursula Immonen

Piirissä on tehty muun muassa muistutuksia, valituksia, järjestetty kursseja ja retkiä sekä talkoita. Uutuutena tänä vuonna on tehty iso joukko mainioita videoita, jotka kertovat työstämme. Emmekä todellakaan istu vain toimiston syövereissä! Tapahtumissa esitellään toimintaamme, teemme selvityksiä ja maastokartoituksia ja autamme paikallisissa luontokiistoissa sekä teemme yhteistyötä eri hankkeissa ja ryhmissä.

Linkistä löydät lyhyen (n. 3,5 min.)  videokoosteen, jossa pieni osa toimintaamme.

Lisäksi tässä vuoden 10 suojelukärkeä (n. 1,2 min).

Sivulta www.sll.fi/uusimaa/videot voit katsoa ne kaikki!

 

Toivotamme kaikille

RAUHALLISTA JOULUA JA HYVÄÄ LUONTOVUOTTA 2019

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon!

Piirin toimisto aukeaa taas 3.1.2019

Uudenmaan toimiston ”tontut”: Mia, Tiina, Tapani ja Ursula. 20.12.2018