Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Tammisaaren Naturumin jatko on varmistettava

 

20.11.2018

Metsähallituksen luontopalveluille

Tammisaaren Naturumin jatko on varmistettava

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin hallitus tuntee hyvin Metsähallituksen luontopalveluiden resurssivajeen sekä luonto- ja kulttuurikohteisiin liittyvän kunnostusvelan. Valistamme tästä asiasta myös päättäjiä säännöllisesti yrittäen saada parannusta asiaan.

Pidämme kuitenkin tärkeänä, että kaikkia luontokeskuksia ei suljeta. Saaristomeren Sinisimpukan sulkemisen jälkeen Tammisaaren Naturumin säilyttäminen on erityisen tärkeää turvata. Naturum palvelee Tammisaaren kansallispuiston lisäksi Länsi-Uudenmaan luontovalistusta yleisemminkin.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri toivoo, että Metsähallitus turvaisi Naturumin toiminnan toistaiseksi. Lisäksi toivomme, että asiaan saataisiin uuden aikalisän aikana myös varma ja pysyvä ratkaisu.

Lisätietoja

– erityisasiantuntija Tapani Veistola, puhelin 0400 615 530, tapani.veistola@sll.fi

Yhteistyöterveisin

SUOMEN LUONNONSUOJELULIITON UUDENMAAN PIIRI RY

Laura Räsänen Tapani Veistola

puheenjohtaja erityisasiantuntija

 

Tästä pääset tutustumaan Luontokeskuksen sivuille: http://www.luontoon.fi/tammisaarenluontokeskus