Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Salon yhdistys

Salo
Navigaatio päälle/pois

Salon seudun luonnon-suo­je­lu­yh­dis­tys

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1974. Se kuuluu Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Toiminnassa on mukana yli 300 tavallista luonnosta pitävää ihmistä.

Lue lisää toiminnastamme Pönttömyynti

Kuva: Marko Mallikainen

Toimintaa luonnonystäville

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys ry (Ssly) on toiminut yli 45 vuotta salonseutulaisen luonnon puolesta. Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoiseen luonnon- ja ympäristönsuojelutyöhön. Toiminnassa on mukana tavallisia luonnosta pitäviä ihmisiä ja ympäristönsuojelun sanoman tärkeäksi tiedostavia kansalaisia.

Yhdistys järjestää erilaisia tilaisuuksia, näyttelyitä ja retkiä. Perinteisen klassisen luonnonsuojelun
alalla Ssly valmistaa linnun- ja lepakonpönttöjä sekä siilin talvehtimispesiä hallitustalkoin ja pitää yllä suurta lintujen talviruokintapaikkaa Salon Vuohensaaressa. Mukaan voivat tulla kaikki luonnosta kiinnostuneet!

Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiri

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • PL 81, 24101 Salo

Ajankohtaista

Kevätseuranta on täällä taas!

Ihana keväinen aurinko on alkanut lämmittää ja kevään etenemistä kannattaa jo tarkkaavaisena seurata. Ohessa on siihen yksi tapa eli tulostettava/ladattava kevätseurantalomake, johon voit merkata ensihavaintosi kevääntuojista. Siitä näet myös viimeisten viiden vuoden ajalta, milloin mikäkin listan laji on havaittu ensimmäisen kerran. Lomaketta on saatavana myös valmiiksi tulostettuna Halikon Prisman pihalta…

Lue lisää