Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Raisionjokilaakson yhdistys

Raisionjokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Raision­joki­laakson
luonnon­suojelu­yhdistys

Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistys ry kuuluu Varsinais-Suomen ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Risto Terho

Periaatteena kestävä kehitys

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Raision kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuosi 2018 on Suomen luonnonsuojeluliiton 80v-juhlavuosi, vuoden teemana ovat metsät. Metsäteema tulee näkymään myös yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Raision ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen lsy@raisionjoki.fi.

Varsinais-Suomen ympäristönsuojelupiiri

Raisionjokilaakson
luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Polusmäentie 31, 21260 Raisio

Ajankohtaista