Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Raisionjokilaakson yhdistys

Raisionjokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Raision­joki­laakson luonnon­suojelu­yhdistys

Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistys ry kuuluu Varsinais-Suomen ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Marja Hietala

Periaatteena kestävä kehitys

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Raision kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen yhdistysten ja Raision kaupungin kanssa. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen. Lähiluonnon tuntemus on kartuttamisen arvoista!

Voit lähettää  luontohavaintoja ym. kommentteja Raision ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen lsy (at) raisionjoki.fi.

Varsinais-Suomen ympäristönsuojelupiiri

Raisionjokilaakson
luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]