Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Raisionjokilaakson yhdistys

Raisionjokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Raision­joki­laakson luonnon­suojelu­yhdistys

Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistys ry kuuluu Varsinais-Suomen ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Jouko Lunden

Periaatteena kestävä kehitys

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Raision kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen yhdistysten ja Raision kaupungin kanssa. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen. Lähiluonnon tuntemus on kartuttamisen arvoista!

Vuoden 2020 teemana on vesi ja vesiensuojelu. Mitä vesi sinulle merkitsee? Onko mielessäsi elämys tai kokemus veden äärellä? Keräämme tarinoita, kuvia, runoja ja mietelauseita vedestä koko vuoden. Osallistu lähettämällä tekstiä tai kuvaa osoitteeseen lsy (at) raisionjoki.fi.

Voit lähettää myös luontohavaintoja ym. kommentteja Raision ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen lsy (at) raisionjoki.fi.

Varsinais-Suomen ympäristönsuojelupiiri

Raisionjokilaakson
luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Polusmäentie 31, 21260 Raisio

Ajankohtaista

Syksyn toiminta käynnistynyt

Hyvät jäsenet ja muut toiminnastamme kiinnostuneet. Luonnossa on terveellistä ja turvallista liikkua. Koronatilanteen vuoksi muistetaan kuitenkin turvavälit ulkoillessakin. Olemme palanneet normaalin ohjelman pariin ja aikatauluja päivitetään tällä sivustolla sekä Facebookissa.…

Lue lisää