Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Luonnonsuojelun kasvot

Aino Hämäläinen / Luonnonsuojelun kasvot

Luontoa voi auttaa monella tavalla – ja luonto hoivaa suojelijaansa. Suomen luonnonsuojeluliiton vapaaehtoiset kertovat tarinansa.

Suomen luonnonsuojeluliiton Luonnonsuojelun kasvot -kampanja haluaa näyttää upeat ihmiset luonnonsuojelutyön takana. Valokuvaaja Raisa Kyllikki Ranta kiersi keväällä kuvaamassa Suomen luonnonsuojeluliiton vapaaehtoisia ja nyt työn tulokset esitellään Luonnonsuojelija-lehdessä, verkossa ja somenäyttelyssä Instagramissa ja Facebookissa. Tarinat on julkaistu Luonnonsuojelija 3/2019 -lehdessä ja laajempi somenäyttely Instagramissa ja Facebookissa. Kuvat ja tekstit Raisa Kyllikki Ranta, toimitus Liisa Hulkko. Lue lisää Suomen luonnonsuojeluliiton sivuilta.

Tähän teemaan liittyy myös Katja Samstenin kesäkuussa valmistunut pro gradu ”Luonnonsuojelijaksi kasvaminen: identiteetin kehitys ja merkittävät elämäntapahtumat Suomen luonnonsuojeluliiton aktiivien elämäntarinoissa”.