Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Luonto ry

Kuva: Puuterilunta © Margareta Sundell

Nurmijärven Luonto ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Toimimme luonnon ja ympäristön parhaaksi vapaaehtoisvoimin, järjestäen myös erilaisia tapahtumia ja retkiä lähiluontoon.

Seuraa Nurmijärven Luontoa somessaFacebook ja Instagram sekä Facebook-ryhmiä:  Nurmijärven Luonnon havaintopäiväkirja , Aktiivit auttavat toisiaan ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin Facebook. 

Tiesithän, että yhdistyksen jäsenenä voit osallistua myös muihin Luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistysten tapahtumiin. Löydät Uudenmaan luonnonsuojelupiirin kaikkien yhdistysten tapahtumakalenterit osoitteesta https://www.sll.fi/uusimaa/tapahtumat.

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri

Nurmijärven Luonto ry

  • [email]

Ajankohtaista

Rudus Mäntymäelle 20 toimintavuotta lisää

Aluehallintoviranomaisen uusi lupa mahdollistaa Rudus Oy:n toiminnan jatkumisen Mäntymäen alueella sekä myös toiminta-alueen laajentamisen ja ylijäämälouheen yöaikaisen vastaanoton. Nurmijärven kunta valittaa päätöksestä Vaasan hallinto-oikeuteen. Kunta ei hyväksy Etelä-Suomen…

Lue lisää

Luonto lainassa -viikko

Vuoden 2024 Luonto lainassa -viikkoa vietettiin viikolla 5.–11.2.2024. Luonto lainassa -viikolla jäseneksi liittyvät saivat halutessaan jäsenlahjaksi hienon Pinnan alla -retkihuivin (valinta liittymislomakkeella).

Lue lisää

Talvilintujen pihabongaus 27.-28.1.2024

BirdLifen Suomen Pihabongaus on Suomen suurin vuotuinen lintutapahtuma. Kaikille luonnosta kiinnostuneille avoimessa tapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla pihalla tai muulla paikalla. Osallistuminen on hauskaa, helppoa, hyödyllistä, ja siihen kuluu vain tunti! Pihabongauksen…

Lue lisää