Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Luonto ry

Kuva: Harakankelloja © Margareta Sundell

Nurmijärven Luonto ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Toimimme luonnon ja ympäristön parhaaksi vapaaehtoisvoimin, järjestäen myös erilaisia tapahtumia ja retkiä lähiluontoon.

Seuraa Nurmijärven Luontoa somessaFacebook ja Instagram sekä Facebook-ryhmiä:  Nurmijärven Luonnon havaintopäiväkirja , Aktiivit auttavat toisiaan ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin Facebook. 

Vanhempia Nurmijärven Luonnon uutisia näet valitsemalla sivun alavalikosta Uutiset.

Tiesithän, että yhdistyksen jäsenenä voit osallistua myös muihin Luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistysten tapahtumiin. Löydät Uudenmaan luonnonsuojelupiirin kaikkien yhdistysten tapahtumakalenterit osoitteesta https://www.sll.fi/uusimaa/tapahtumat.

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri

Nurmijärven Luonto ry

  • [email]

Ajankohtaista

Luonnonkukkien päivä Aleksis Kiven kodilla 16.6. klo13-15

Tervetuloa viettämään Luonnonkukkien päivää Aleksis Kiven kodilla Palojoella su 16.6. klo 13-15. Ohjattu kasvintunnistuskierros alkaa klo 13.30 ja kestää noin 55 minuuttia. Kierroksen aikana tutkimme yhdessä, mitä kaikkia kasveja mökin pihapiirissä kasvaa. Kokoontuminen…

Lue lisää

Bongaa pölyttäjiä

Luonnon kukkaloistoa ihaillessa voi havaita myös elintärkeitä pölyttäjiä. Osallistu Luonnonkukkien päivän viikonloppuun havainnoimalla pölyttäjiä 15. tai 16. 6. tekemällä havaintoja puolen tunnin ajan niityllä tai omalla pihalla. Tiedot ilmoitetaan verkkolomakkeella…

Lue lisää