Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Lohjan seudun yhdistys

Lohja
Navigaatio päälle/pois

Itämeren hylkeet esittelyssä pääkirjastolla

FT Antti Halkka saapuu Lohjalle kertomaan Itämeren hylkeistä. Avoin yleisötilaisuus järjestetään Lohjan pääkirjaston Järnefeltinsalissa ma 18.3.2024 klo 18–19.

Hallien ja itämerennorppien elämästä suurin osa voi kulua sukelluksissa. Miten pitkään ja syvälle hylkeet sukeltavat? Miksi hylje­-emon maito on kuin margariinia? Tervetuloa kuule­maan Itämeren hylkeiden elämästä, tilanteesta Itämerellä ja ilmastonmuutoksen vaikutuksis­ta näiden kiehtovien merinisäkkäiden elämään.

Antti Halkka on Suomen Luonto -­lehden toimituspäällikkö ja Suomen WWF:n merihylje­työryhmän puheenjohtaja, joka on toiminut merihylkeiden parissa 1980­-luvun lopulta lähtien. Antti on myös tietokirjailija, jolta on ilmestynyt esimerkiksi teos Hylkeet Suomen luonnossa (2022, Otava).