Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Laukaan yhdistys

Laukaa
Navigaatio päälle/pois

Laukaan Seudun Luonto ry

Laukaan Seudun Luonto ry toimii Laukaan, Hankasalmen ja Konneveden kunnissa

Kuva: Sirkka Heinimaa

Me tarvitsemme luontoa ja luonto meitä

Laukaan Seudun Luonto ry:n toimii Laukaan, Hankasalmen ja Konneveden kunnissa. Yhdistyksemme toiminta-alue on laaja, pinta-ala on yhteensä 2194 km², josta vesistöjä on 507 km².

Tämän alueen luonnon vaalimiseen tarvitaan kaikki alueen luonnonystävät. Niitä ihmisiä, jotka tuntevat lähiluontonsa, joilla on tietoa, ideoita ja näkemystä luonnon ja ihmisten hyväksi toimimiseksi. Yhdistys tarjoaa teille reitin toteuttaa ideoitanne. Jokainen voi osallistua toimintaan omalla tavallaan ja haastaa muita mukaan.

Luonnon ja ympäristön vaaliminen sekä kestävällä tavalla toimiminen koostuvat pienistä teoista. Niihin me kaikki pystymme ja nyt on korkea aika alkaa niitä tekemään. Yhdessä tekeminen on paljon hauskempaa, voimallisempaa ja vaikuttavampaa.

Toimiessamme luonnon hyväksi turvaamme itsellemme ja tuleville sukupolville elinvoimaisen, monimuotoisen, terveen  ja kauniin ympäristön elää, jossa myös muu elämä voi kukoistaa.

Hankasalmen mäntymetsä on osa pohjoisboreaalista havumetsävyöhykettä, Konneveden sekametsän hömötiaisen boreaalista levinneisyysaluetta ja Saraavesi Itämereen laskeva vesistö. Paikalliset toimet nivoutuvat siis aina suurempaan kokonaisuuteen.  Olemme osa globaalia luonnon monimuotoisuuden säilyttäjiä ja ilmaston lämpenimisen hillitsijöitä.

Keski-Suomen piiri

Laukaan Seudun Luonto ry

  • [email]