Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri

Keski-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Kuntalaisaloite Jyväskylän metsien luon­non­mo­ni­muo­toi­suu­den puolesta

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys ja Keski-Suomen Lintutieteellinen Yhdistys ovat tehneet Jyväskylän kaupungille kuntalaisaloiteen parantaa luonnon monimuotoisuuden arvostusta Jyväskylän kaupungin metsissä. Aloitteesssa esitetään Jyväskylän kaupungin vuoteen 2030 voimassa olevan metsäohjelman uudelleenarviointia. Aloitteessa esitetään metsän hakkuiden muuttamista paremmin luonnon monimuotoisuutta säilyttäväksi ja asukkaiden metsäarvojen mukaisiksi. Lisäksi esitetään suojelualueiden osuuden nostamista 30 % kaupungin omistamilla alueilla.

Voit kannattaa kuntalaisaloitetta allekirjoittamalla se osoitteessa https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/26977