Tillgänglighetsverktyg

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigering på / av

Välkommen på fastlagsjippo!

Plättstekning på fastalgsjippot 2013. Bild: Tage Lampén.

Fastlagssöndagen firas i år igen med plättstekning vid Gallträsk.

Miljöföreningens traditionella fastlagsjippoarrangeras söndagen den 11 februari kl.12-15 i norra ändan av Gallträsk bredvid lekparken. Under evenemanget bjuds på plättar gräddade på stekhäll, saft och vegansk korv som man själv får grilla. Ta med egen tallrik, bestick och saftmugg och eventuellt egen matsäck. Då området är trångt, rekommenderas att ni kommer utan bil.

Vi har fått tillstånd att under evenemanget åka pulkbacke i östra ändan av Gallträsk (egen pulka). På Gallträsk är det också möjligt att åka skidor, skridskor och slängkälke samt ta sig ett dopp i vaken.

Noggrannare uppgift om evenemangsplatsen hittar du i Evenemangskalendern.