Tillgänglighetsverktyg

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigering på / av

Delta i kampanjen En miljon soppåsar!

Bild: Anna Shvets, Pexels.com (CC)

Yles kampanj En miljon soppåsar går av stapeln 13.4-14.6.2023. Delta du också, ensam, i grupp eller tillsammans med familjen!

Helt i enlighet med sitt namn är kampanjens syfte att samla in en miljon påsar skräp från naturen under vårens lopp.

Grankulla stad har anmält sitt deltagande i kampanjen. Kampanjen ordnas som en tävling mellan de deltagande kommunerna så att de insamlade påsarna skräp rapporteras kommunvis på Yles webbsida. Genom att delta i kampanjen är du med och uppnår målet på en miljon soppåsar, men samtidigt säkrar du också att Grankulla får en toppenplacering i kommuntävlingen!

Liksom Grankulla stad uppmanar Grankulla miljöförening – Kauniaisten ympäristöyhdistys rf. alla att delta i kampanjen. Ett ypperligt tillfälle att delta är tisdag 2.5.2023, då Miljöföreningen ordnar sitt traditionella skräpsamlingstalko, som är öppet för allmänheten. 

Mer information om kampanjen hittar du på Svenska Yles och Grankulla stads webbsidor. 

Info om Miljöföreningens skräpsamlingstalko hittas i Evenemangskalendern.