Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

Joensuun seudun luonnonystävät ry eli JSLY on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Yhdistykseemme kuuluu joensuulaisten lisäksi luonnonystäviä mm. Pyhäselästä ja Polvijärveltä. Liperin luonnonystävät liittyi Joensuun luonnonystäviin vuonna 2011. Meillä on jo lähes 500 jäsentä!

Pyrimme lisäämään luontotietoutta, ylläpitämään luontoharrastusta ja tukemaan ympäristön suojelua. Järjestämme kaikille avoimia luontoretkiä ja -tapahtumia sekä luonnonhoitotalkoita. Otamme kantaa toiminta-alueemme ajankohtaisiin luonnonsuojelu- ja ympäristöasioihin. Laadimme tarvittaessa lausuntoja ja kannanottoja, esimerkiksi kaavalausuntoja ja suojeluhanke-esityksiä. Teemme myös yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa esimerkiksi järjestämällä yhdessä retkiä.

Jokainen luonnosta kiinnostunut on tervetullut mukaan toimintaamme! Ota rohkeasti yhteyttä tai tule tutustumaan meihin retkillä ja tapahtumissa!

Linturetki
Innokkaat lintubongarit pitkospuilla. Linturetki Höytiäisen lintutornille keväällä 2017.
Pirteä Pässi
Pirteän Pässin lampaat hurmasivat retkeläiset. Vihtarin perinnetila 2018.

Yhdistys on saanut alkunsa jo 1940-luvulla, jolloin se toimi nimellä Pohjois-Karjalan ystävät ry. Myöhemmin siitä on muodostunut Pohjois-Karjalan luonnonsuojelupiiri ja Joensuun seudun luonnonystävät. Vuoden 1970 alusta lähtien yhdistys on toiminut Suomen luonnonsuojeluliiton alueellisena jäsenjärjestönä.

Säännöt

Joensuun seudun luonnonystävät ry

Lue lisää

Lausunnot

JSLY:n tekemiä lausuntoja

Lue lisää

Toimintasuunnitelmat ja -kertomukset

Toimintasuunnitelmat:

Lue lisää