Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

Tule nauttimaan luonnon rauhasta, akustisesta musiikista ja luontorunoista Joensuun seudun luonnonystävien Kotapop-tapahtumaan. Vegaaniset lettukestit varmistavat, että tapahtumassa täyttyy muukin kuin kulttuurinnälkä. Tapahtuma on osa Popkatu-festivaalia.

Aikataulu:
14:00 Kalmonkatiskan ovet avautuvat ja tarjolla kahvia & teetä
14:15 Matias Kangas
14:50 Juni Sinkkonen
15:00 Mani
15:40 Juni Sinkkonen
16:00 Trio Kainulainen, Korrensalo & Rämö
16:30-17:00 Lettukestit (lettuja saatavilla koko tapahtuman ajan)

Tapahtuma ja letut ovat maksuttomia.

Esiintymässä:

Mani
Mani on suomalais-australialainen lauluntekijä, joka esittää pehmeää, auringonlaskun väreillä maalailevaa folkahtavaa indiepoppia. Mani kirjoittaa kappaleitaan sekä suomeksi että englanniksi, ja niissä leijaillaan luontosuhteen, lohdun ja toivon teemoissa.

Matias Kangas
Matias Kangas on joensuulainen muusikko, jonka laulut kertovat mm. eläimistä ja tunteista.

Juni
Juni Sinkkonen on taiteita harrastava ekopsykologi ja Tunne ryn ympäristötunneasiantuntija. Hänen mielipuuhiansa ovat kalliolla köllöttely ja sammaleen tuoksuttelu.

Trio Kainulainen, Korrensalo & Rämö
Trio Kainulainen, Korrensalo & Rämö koostuu kahdesta jousisoittajasta ja laulaja lauluntekijä Uuna Kainulaisesta. Kainulainen laulaa katkenneista juurista, lähimetsän tuhosta, suon synnyttävästä sudesta, syrjityistä eläimistä ja vielä pystyssä sinnittelevän puun tuomasta lohdusta. Tämän syrjäisen Suomen asukkaan mielen päällä on metsä ja sen kaiken nahkaiset asukkaat. Niiden puolesta täytyy laulaa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Joensuun seudun luonnonystävät sekä Popkatu-yhdistys.