Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

Joensuun seudun luonnonystävien vuosikokous 2024 – Tule mukaan!

Hei!

Tervetuloa JSLY:n vuosikokoukseen 23.4.2024 yliopiston Natura-rakennuksen seminaarisaliin N106 klo 17-19. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. 

Ohjelma: 

17.00 Esitys: Yrjö Vähäkallio – Syötävä, monikerroksinen metsäpuutarha

Esityksen jälkeen vuosikokous

Joensuun seudun vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten toimintakertomus 2023 ja toiminnantarkastus. Sinulla on myös mahdollisuus tulla mukaan toimimaan luonnon puolesta! 

Vuosikokouksessa voit liittyä mukaan hallitukseen tai ilmoittaa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi siitä, miten haluaisit toimia yhdistyksessä. JSLY:n toiminnassa menemme aina luonto edellä, ja mukaan liittyessäsi pääset mahdollisesti järjestämään erilaisia retkiä ja talkoita, ottamaan kantaa ja vaikuttamaan lähiluonnossasi tapahtuviin asioihin konkreettisesti sekä tutustumaan muihin luonnonystäviin. 

Toiminta tarvitsee tekijöitä:

Onko sinulla osaamista, jonka haluaisit antaa luonnolle? Rahastonhoitajan taitoja, sihteerin taitoja, inventointitaitoja, sometaitoja, oikeuden tulkintataitoja, media-alan taitoja, luonnontuntemusta, retkeilytaitoja tai muuta osaamista? Kaikkia taitoja tarvitaan yhdistyksen toiminnan mahdollistamiseksi. Esimerkiksi opiskelijat voivat saada yhdistyksen vapaaehtoistyötunneista työkokemusta ansioluetteloonsa.

Uusia aktiivisia henkilöitä toivotaan mukaan yhdistyksen toimintaan!

Seuraa meitä instagramissa @joensuun_luonnonystavat tai ota yhteyttä sähköpostilla: joensuunseutu@sll.fi