Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

Pihlaja-kilpailu ūüĆŅ

Pörriäisetkin rakastavat pihlajaa ja sen herkkuja.

Luonnonkukkien päivänä 14.6.2020 julistimme tämän vuoden teemalajin, pihlajan, kunniaksi kilpailun avatuksi. Mittaa paksuin löytämäsi pihlaja Рtarvitset vain mittanauhan ja retken lähiluontoon! Voit voittaa hyönteishotellin ja auttaa näin pörriäisiä hädässä.

Laita meille pihlajan sijainti, nimesi/yhteystiedot ja vaikkapa piirustus tai tarina l√∂yt√∂retkest√§. Puunhalauskuvat ovat my√∂s aina tervetulleita! ūüĆŅ Osallistua voit laittamalla viesti√§ s√§hk√∂postiimme: joensuunseutu@sll.fi, otsikolla Pihlaja-kilpailu/Pihlajakisa tai vaihtoehtoisesti facebookin tai instagrammin viestipalvelujen kautta.

Kilpailu kest√§√§ elokuun loppuun 31.8.2020 asti – voittaja, eli paksuimman pihlajanrungon mitannut, saa palkinnoksi Joensuun luonnonyst√§v√§n nikkaroiman hy√∂nteishotellin! ūüŹ†ūüźě