Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

Pihlaja-kilpailu ?

Pörriäisetkin rakastavat pihlajaa ja sen herkkuja.

Luonnonkukkien päivänä 14.6.2020 julistimme tämän vuoden teemalajin, pihlajan, kunniaksi kilpailun avatuksi. Mittaa paksuin löytämäsi pihlaja – tarvitset vain mittanauhan ja retken lähiluontoon! Voit voittaa hyönteishotellin ja auttaa näin pörriäisiä hädässä.

Laita meille pihlajan sijainti, nimesi/yhteystiedot ja vaikkapa piirustus tai tarina löytöretkestä. Puunhalauskuvat ovat myös aina tervetulleita! ? Osallistua voit laittamalla viestiä sähköpostiimme: joensuunseutu@sll.fi, otsikolla Pihlaja-kilpailu/Pihlajakisa tai vaihtoehtoisesti facebookin tai instagrammin viestipalvelujen kautta.

Kilpailu kestää elokuun loppuun 31.8.2020 asti – voittaja, eli paksuimman pihlajanrungon mitannut, saa palkinnoksi Joensuun luonnonystävän nikkaroiman hyönteishotellin! ??