Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan JSLY:n tiedotuslistalle

Monipuolinen luonto takaa elinympäristöjä monille eliöille

LIITTYMINEN JSLY:N TIEDOTUSLISTALLE

Jos olet jäsen ja haluat lisää ajankohtaista tietoa toiminnastamme, voit liittyä meidän sähköpostilistalle. Listalla jaetaan tietoa esim. tulevista hallituksen kokouksista, ajankohtaisista tapahtumista ja retkistä. Voit liittyä mukaan laitamalla sähköpostia osoitteeseen: jsly_tiedotus+subscribe@googlegroups.com

Tiedotuslista toimii Googlen Groups -palvelussa. Listan viestit voi tilata joko sähköpostiin tai viestejä voi käydä rekisteröitymisen jälkeen lukemassa listan kotisivulta. Jokainen listalle kirjoittava vastaa itse viestinsä sisällöstä. Mikäli haluat poistua listalta lähetä viesti osoitteeseen: jsly_tiedotus+unsubscribe(at)googlegroups.com

Jos sinulla on kysyttävää listaan liittyen, laita viestiä listan hallinnoijalle tai omistajalle.

Listan hallinnoija: Heta Juvonen – juvonen.heta@gmail.com (päivitetty 11/2023).