Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Janakkalan yhdistys

Janakkala
Navigaatio päälle/pois

Puheenohtaja 2024

Puheenjohtajan tervehdys 2024

Oikein hyvä alkanutta vuotta 2024! Olin hyvin otettu valinnastani Janakkalan Luonto ja Ympäristö ry:n puheenjohtajaksi, kiitos luottamuksesta. Vuosien mittaan jäsenenä ja vaihtelevissa määrin toiminnassa mukana olleena tiedän, että yhdistyksestä löytyy aktiivista ja aikaansaavaa voimaa, jonka ydintoimintaan on helppo hypätä mukaan. Osaamisen ja paikallistuntemuksen voimin yhdistys on tehnyt todella arvokasta luonnonsuojelun edistämistä sekä paikallisten luontokohteiden kehittämistä, kartoitusta ja säilyttämistä. Tätä työtä tahdon myös itse olla mukana jatkamassa.

Yhdistyksen järjestämät retket ja tapahtumat antavat myös oppia ja iloa melkeinpä jokaiselle. Itse nautin retkeilystä, monimuotoisista metsistä, vaihtelevista ympäristöistä ja näiden ihmettelystä. Jly:n retkillä olen saanut oppia eri metsätyypeistä, lepakoista, linnuista ja vaikka mistä. Tämä on myös toiminnan ydintä, mahdollistaa elämyksiä ja oppimista asintuntijoidenkin voimin. Toivonkin tulevalle vuodelle monia antoisia retkiä ja tapahtumia, tervetuloa mukaan!

Kuura Helanen