Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Janakkalan yhdistys

Janakkala
Navigaatio päälle/pois

Janakkalan Luonto & Ympäristö

Kuva: Kimmo Hurri

Tervetuloa mukaan!

Janakkalan Luonto ja Ympäristö on retkeilevä yhdistys. Haluamme antaa janakkalalaisille mukavia luontokokemuksia ja näin vahvistaa ympäristötietoutta kunnassamme.

Janakkalan Luonto ja Ympäristö ry on perustettu vuonna 1975. Kuulumme Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2023 alkaessa on 142 jäsentä.

Yhdistykselle on suunnitteilla paljon toimintaa tälle vuodelle. Tapahtumakalenterissa näkyy niistä vasta osa. Tulossa on keväällä ainakin ainakin linturetkiä ja Hakolan Marjatilan perinteinen kevättapahtuma. Kesäretkikin on mietinnässä. Pysykää kuulolla! Kaikki tapahtumat järjestetään koronavarauksella.

P.S. Löydät meidät myös Facebookista: @JanakkalanLuonto ja Instagramista: jly.2020

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri

Janakkalan luonto ja ympäristö

  • [email]
  • 0500174436
  • Angervotie 5 C 26, 00320 Helsinki

Ajankohtaista

Uusi puheenjohtaja esittäytyy

Olen Martti Heikinheimo, kotoisin Helsingin seudulta. Jo pienestä pitäen perheemme on viettänyt kesälomaa Janakkalassa Kuotolanjärven rannalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Vanhempani olivat biologeja. Äitini perusti Tikkurilan yhteiskouluun "Mobilis in Natura"-luontokerhon. Kerho…

Lue lisää

Väistyvä puheenjohtaja kiittää

Kiitos kuluneista vuosista! Oman puheenjohtajakauteni ollessa lopullaan on aika muistella hetkiä kolmesta vuodesta Janakkalan Luonto ja Ympäristö ry:n puheenjohtajana ja kiittää kaikkia yhdistyksemme luonnonsuojelijoita ja muita luonnon ystäviä, joiden kanssa olen saanut tänä…

Lue lisää