Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Inarin yhdistys

Inari
Navigaatio päälle/pois

Inarin Luonnonystävät ry

Tervetuloa mukaan edistämään pohjoisen luonnon suojelua!

Inarin Luonnonystävät ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Jäseniämme on noin 200 eri puolilla Suomea. Yhdistys järjestää retkiä, erilaisia kursseja ja koulutustapahtumia.

Inarin Luonnonystävät ry. ottaa tarvittaessa kantaa tapahtumiin, jotka saattavat muuttaa ja vaikuttaa luonnon tilaan kunnassamme.

Jäsenmaksulla (35 euroa vuodessa, opiskelijoille 28 euroa) liityt sekä yhdistyksemme Inarin Luonnonystävät ry:n, että Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi. Jäsenenä saat mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Luonnonsuojelija-lehden sekä yhdistyksemme jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa.

Lapin piiri

Inarin luonnonystävät ry

  • [email]
  • Ilkka Roininen, puheenjohtaja, 0400 543 065

Ajankohtaista

Kenen ehdoilla?

Kysymystä ei voi välttää, kun seuraa Nanguniemen ranta-asemakaavan eteenpäin suunnittelua. Lausunnolla olevassa kaavaluonnoksessa ajatellaan 11 500 kerrosneliömetrin datsakylää niemen kärkeen. Tiedotustilaisuudessa kerrottiin jo 14 000 m2:stä. Valmistuttuaan vuodepaikkoja olisi 300 ja työntekijöitä enimmillään 90. Kokonaisuutta on vaikea hahmottaa. Yhden omakotitalon asuinpinta-ala on noin 115 m2. Tämän…

Lue lisää