Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Inarin yhdistys

Inari
Navigaatio päälle/pois

Inarin Luonnonystävät ry

Tervetuloa mukaan edistämään pohjoisen luonnon suojelua!

Inarin Luonnonystävät ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Jäseniämme on noin 200 eri puolilla Suomea. Yhdistys järjestää retkiä, erilaisia kursseja ja koulutustapahtumia.

Inarin Luonnonystävät ry. ottaa tarvittaessa kantaa tapahtumiin, jotka saattavat muuttaa ja vaikuttaa luonnon tilaan kunnassamme.

Jäsenmaksulla (35 euroa vuodessa, opiskelijoille 28 euroa) liityt sekä yhdistyksemme Inarin Luonnonystävät ry:n, että Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi. Jäsenenä saat mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Luonnonsuojelija-lehden sekä yhdistyksemme jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa.

Lapin piiri

Inarin luonnonystävät ry

  • [email]
  • Ilkka Roininen, puheenjohtaja, 0400 543 065

Ajankohtaista

Leader hyväksyi lintutornien kunnostuksen jatkovalmisteluun

Inarin kunnassa Veskoniementien varressa on kaksi lintutornia Juurakkovuopajassa ja Mielikköjängällä. Inarin Luonnonystävät ry haki Leaderiltä rahoitusta tornien kunnostukseen ja Leaderin hallitus on hyväksynyt idean jatkovalmisteluun. Hankkeessa tulee kiinnittää erityistä huomiota siihen, että se sisältää myös lapset ja nuoret aidosti huomioivia toimenpiteitä. Tornit ovat nyt käyttökiellossa turvallisuussyihin…

Lue lisää