Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Inarin yhdistys

Inari
Navigaatio päälle/pois

Inarin Luonnonystävät ry

Tervetuloa mukaan edistämään pohjoisen luonnon suojelua!

Inarin Luonnonystävät ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Jäseniämme on noin 200 eri puolilla Suomea. Yhdistys järjestää retkiä, erilaisia kursseja ja koulutustapahtumia.

Inarin Luonnonystävät ry. ottaa tarvittaessa kantaa tapahtumiin, jotka saattavat muuttaa ja vaikuttaa luonnon tilaan kunnassamme.

Jäsenmaksulla (38 euroa vuodessa, opiskelijoille 28 euroa) liityt sekä yhdistyksemme Inarin Luonnonystävät ry:n, että Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi. Jäsenenä saat muun muassa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Luonnonsuojelija-lehden sekä yhdistyksemme jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa.

Lapin piiri

Inarin luonnonystävät ry

  • [email]
  • Ilkka Roininen, puheenjohtaja, 0400 543 065

Ajankohtaista

Syksyn tapahtumia

– Kyykätään tumpit – siivoustempaus Ivalossa ja Nellimissä lauantaina 18.9. Päivä kuuluu SLL:n valtakunnalliseen muoviroskien keräystapahtumaan. Roskapusseja ja hanskoja jaetaan Kuulaassa klo 10 – 12. Sen jälkeen on kahvi- ja virvoketarjoilu klo 12 – 14. Luontokalenterit myynnissä, a 18 €. Nellimissä Tarjan mukaan pääsee Paatsjoen sillalle samaan hommaan. Lidl sponsoroi!

Lue lisää

Tulevia tapahtumia 2021

Kevään teemana on linnut tutuiksi. Alla suunnitelmia tulevista tapahtumistamme. Muutokset ovat mahdollisia. Tiedotamme toiminnastamme nettisivujen lisäksi Inarilaisen yhdistyspalstalla. Tervetuloa mukaan toimintaan, vaikka tekemään linnunpönttöjä!

Lue lisää