Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Iisalmen yhdistys

Iisalmi
Navigaatio päälle/pois

Täydennystä dioraamoihin

Luontomuseolla lisätään uusia eläimiä dioraamoihin Pertti Kaarakaisen johdolla.

Nyt kun uudet valot on saatu järvidioraamaan oli aiheellista uudistaa näyttelyä muutoinkin. Pertti oli täyttänyt valmiiksi useita lintuja joiden paikoilleen laittaminen aloitettiin. Riittan ja Pertin yhteistyöllä linnut saadaan asetettumaan oikeisiin kohtiin.

Pertti oli kehtittänyt oivan tavan kiinnittää kattoon siima, johon linnut vaoidaan kiinnittää.

Metsänhanhen asennusta varten piti irrottaa iso järvenpintalevy. Kovin helppoa asentaminen ei ollut koska pitä päästä riittävän korealle ja varoa ettei jalkojen paino aiheuttanut vaurioita. Syksy puolen ylänurkasta se nyt sitten ilahduttaa yleisöä.