Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Iisalmen yhdistys

Iisalmi
Navigaatio päälle/pois

Iisalmen Luonnon Ystäväin Yhdistys

Iisalmen Luonnon Ystäväin yhdistys ry on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenyhdistys. Paikallisyhdistyksen tarkoitus on edistää luonnonsuojelua ja luonnontuntemusta.

Toiminta Luontomuseo

Kuva: Sanna Huttunen

Yläsavolaisen luonnon asialla

Iisalmen luonnon ystävät toimii yhdyssiteenä yläsavolaisten luonnonharrastajien, -tutkijoiden ja suojelijoiden välillä. Yhdistys on Pohjois-Savon Luonnonsuojelupiirin jäsen ja se on toiminut Iisalmessa vuodesta 1952 lähtien. Luonnonystävät ylläpitää luontomuseota, joka toimii kulttuurikeskuksessa. Museo esittelee monipuolisesti Ylä-Savon alueen luontoa sekä jakaa tietoa luontokohteista, -poluista ja tapahtumista. Luontomuseo on yhdistyksen toiminnan keskus.

Pohjois-Savon Luonnonsuojelupiiri

Iisalmen Luonnon Ystäväin yhdistys

  • [email]
  • 040 5389 194
  • Kirkkopuistonkatu 9 74100 IISALMI

Ajankohtaista

Syystaesto 7.9.

Osallistuimme pienellä porukalla la 7.9. klo 8:30-12.30 lintuyhdistys Kuikan Syystaestoon. Kilpailun ajatuksena oli nähdä mahdollisimman monta lintulajia 4 tunnissa. Kisapaikkamme oli Sonkajärven Kotaharjun torni. Aamulla sää oli mitä mainioin: vähän etelätuulta ja auringonpaistetta.

Lue lisää

Luonnonkukkapäivää vietettiin Nissilässä 14.7.2019

Luonnonkukkien päivä keräsi kukkien ystävät 14.7.2019 Vieremän Nissilään, luonnonkukkapäivään osallistui myös Iisalmen Kameraseuran jäseniä. Vierailimme Tellervo ja Urpo Piipon luona heidän ihastuttavassa pihapiirissä. Luonnonkukkapäivän vetäjinä toimivat Matti…

Lue lisää