Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Iisalmen yhdistys

Iisalmi
Navigaatio päälle/pois

Iisalmen Luonnon Ystäväin Yhdistys

Iisalmen Luonnon Ystäväin yhdistys ry on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenyhdistys. Paikallisyhdistyksen tarkoitus on edistää luonnonsuojelua ja luonnontuntemusta.

Toiminta Luontomuseo

Kuva: Sanna Huttunen

Yläsavolaisen luonnon asialla

Iisalmen luonnon ystävät toimii yhdyssiteenä yläsavolaisten luonnonharrastajien, -tutkijoiden ja suojelijoiden välillä. Yhdistys on Pohjois-Savon Luonnonsuojelupiirin jäsen ja se on toiminut Iisalmessa vuodesta 1952 lähtien. Luonnonystävät ylläpitää luontomuseota, joka toimii kulttuurikeskuksessa. Museo esittelee monipuolisesti Ylä-Savon alueen luontoa sekä jakaa tietoa luontokohteista, -poluista ja tapahtumista. Luontomuseo on yhdistyksen toiminnan keskus.

Pohjois-Savon Luonnonsuojelupiiri

Iisalmen Luonnon Ystäväin yhdistys

  • [email]
  • 040 5389 194
  • Kirkkopuistonkatu 9 74100 IISALMI

Ajankohtaista

Suomen lepakkoatlas julkaistiin

Suomen lepakkohavainnot on kerätty museonäytteistä, kirjallisuudesta, tietokannoista ja julkaisemattomista tiedoista 150 vuoden ajalta (Tidenberg, E-M.,Liukko, U-M. & Stjernberg, T. 2019: Atlas of Finnish bats. - Ann.Zool.Fennici 56:207-250). Tämän ajanjakson aikana lajimäärä…

Lue lisää

Luontouutiset on ilmestynyt!

Jäsenlehtemme on jälleen ilmestynyt! Iisalmen Luontouutisten vuosikerta on 2018-2019. Mikäli jäsenenä et ole saanut sitä sähköpostiisi tai postin kautta paperiversiona, niin voit ladata sen tämän linkin kautta. Myös ei-jäsenet voivat ladata lehden pdf-version.

Lue lisää