Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Syyskokous 4.12.2023 ja toi­min­ta­suun­ni­tel­ma vuodelle 2024

Ensivuodelle toimintasuunnitelmaan on ideoitu perinteisten koskikararetken ja Luonto lainassa -viikon lisäksi mm. pöllökävelyä, Sahannevan ennallistamistalkoita, mahdollista osallistumista Pikkuprovinssi -lastenkulttuuritapahtumaan, luontokuvaaja Antti Strangin luontokuvailtaa, Alajoen maisemaladon kunnostuksen viimeistelyä, suoretkeä Karvasuolle sekä mahdollisesti saaristoretkeä.

Ennen syyskokousta nähtiin Benjam Pöntisen luontokuvaesitys ja kuultiin tarinoita kuvien taustalta

Toimintasuunnitelmaa muokataan tilanteen mukaan ja se toimii joustavana runkona vuoden 2024 toiminnan suunnittelussa. Koskikararetki järjestetään säätilanteen mukaan 10. tai 11. helmikuuta. Kirjastojen kanssa yhteistyössä pidettävää Luonto lainassa -viikkoa vietetään 5.-11. helmikuuta teemalla lähiluonto.

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen hallitukseen vuodelle 2024 valittiin varsinaisiksi jäseniksi puheenjohtaja Hannu Tuomisto, Laura Takala, Mikko Hakomäki, Rauno Hemminki, Nelli Nenonen, Jussi Teppo, Anna Wahlberg ja Taina Ranta-Maunus. Varajäseniksi valittiin Elina Niemistö, Kirsi Haapamatti ja Pasi Kataja.