Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojelu- yhdistys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi,  kirsi.haapamatti(at)gmail.com ja tai pasiantero.kataja(at)gmail.com tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Ehdota ympäristöpalkinnon saajaa!

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys pyytää jäseniltään ehdotuksia vuoden 2023 Ympäristöpalkinnon saajaksi. Palkinnon voi saada henkilö tai taho, joka on toiminut ympäristön tai luonnonsuojelun hyväksi Seinäjoen tai Ilmajoen alueella.

Lue lisää

Koskikararetki 12.2.

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys järjestää helmikuun toisena viikonloppuna Seinäjoella perinteisen koskikararetken yhdessä Suomenselän Lintutieteellisen Yhdistyksen kanssa.

Lue lisää