Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan
luonnonsuojeluyhdistys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen pasiantero.kataja(at)gmail.com, kirsi.haapamatti(at)gmail.com ja tai hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Vaellusilta veti väkeä

Yhdistyksemme järjesti vaeltamiseen keskittyvän tietoiskun 2.4.2019. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus pidettiin Kulttuuriyhteisö Ranka ry:n mainiolla kerhotilalla, joka tosin pullisteli liitoksissaan runsaan osanoton vuoksi. Paikalla oli noin 65 henkeä, yhdistyksen oman väen…

Lue lisää

Vaalipaneeli Seinäjoen pääkirjastolla 20.3.

Tule Apilaan kuulolle ke 20.3.2019 klo 18:30, mitä mieltä alueemme eduskuntavaaliehdokkaat ovat mm. seuraavista asioista: – nuoret ja yhteiskunta – kansalaisvaikuttaminen erityisesti yhdistys- ja järjestötoiminnan näkökulmasta – ympäristön tila – kulttuuri, kirjastot ja lukeminen – kotouttaminen

Lue lisää