Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen pasiantero.kataja(at)gmail.com, kirsi.haapamatti(at)gmail.com ja tai hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Osallistu ELYn jättipalsamitalkoisiin 7.7. Ilmajoella

Etelä-Pohjanmaan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY) tiedotus vieraskasvilajien riskeistä jatkuu ja osana kampanjaa toteutetaan kitkentätalkoot Ilmajoella Nikkolantien, Palontien ja Rintalantien välisellä alueella ti 7.7. klo 17-19. Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys on myös mukana. Tervetuloa osallistumaan!

Lue lisää

Allekirjoita luontovetoomus

Jos elvytämme taloutta koronakriisin jälkeen ilmasto ja monimuotoisuus edellä, tuloksena on entistä parempi Suomi. Sellaisessa Suomessa sekä luonto että ihminen voivat hyvin.

Lue lisää