Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Syyskokous 4.12.2023 ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024

Ensivuodelle toimintasuunnitelmaan on ideoitu perinteisten koskikararetken ja Luonto lainassa -viikon lisäksi mm. pöllökävelyä, Sahannevan ennallistamistalkoita, mahdollista osallistumista Pikkuprovinssi -lastenkulttuuritapahtumaan, luontokuvaaja Antti Strangin luontokuvailtaa,…

Lue lisää

Luontokuvailta ja syyskokous kirjastolla

LUONTOKUVAILTA JA SYYSKOKOUS. Luontokuvaaja Benjam Pöntinen "Luontokuvaajan arkea ja juhlaa". Seinäjoen kaupunginkirjaston Jaaksi-salissa ma 4.12.2023 klo 17.30. Esityksen jälkeen yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Lue lisää

Sahannevan ennallistamistalkoot 7.9.

Seinäjoen kaupungin ympäristönsuojelu kutsuu Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen jäseniä osallistumaan Sahannevan ennallistamistalkoisiin torstaina 7.9.2023 kello 16.00. Sahannevan suojelualueen ennallistamisen tavoitteena on lisätä luonnon monimuotoisuutta, hillitä…

Lue lisää

Kirjailija Pertti Sillanpää kertoo Kyypakki-romaanistaan

E-P:n luonnonsuojeluyhdistyksen jäsen Pertti Sillanpää kertoo ensi viikon torstaina 24.8. klo 17.30 - 18.30 Seinäjoen Apila-kirjastossa, miten on yhdistänyt vaeltamisen ja kirjoittamisen. Huhtikuussa ilmestynyt esikoisromaani Kyypakki on syntynyt osittain vaeltamisesta ja vaeltaessa. Jos…

Lue lisää