Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen pasiantero.kataja(at)gmail.com, kirsi.haapamatti(at)gmail.com ja tai hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Yhdistys kunnosti latoa lintutornilla Ilmajoella

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys on järjestänyt muutaman kökkäpäivän kesän lopussa ja syksyllä, kun Ilmajoen Alajoella sijaitseva lintutorni ja sen läheisyydessä sijaitsevaa hirsilato ovat kaivanneet kunnostusta. Luontopolun varressa sijaitseva lintutorni on hyvä hanhipaikka keväisin ja paras maisemapaikka koko Alajoella.

Lue lisää

Vaellusretken tunnelmia

Sää oli lämmin ja aurinkoinen, tuuli leppoisa ja hyttyset nälkäisiä! Katso tästä kuvagalleria 8.6. Merenkurkun Björkö-Paniken vaellusretkestä. Kiitoksia kaikille osallistujille mukavasta reissusta!

Lue lisää