Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Sahannevan ennallistamistalkoot 7.9.

Seinäjoen kaupungin ympäristönsuojelu kutsuu Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen jäseniä osallistumaan Sahannevan ennallistamistalkoisiin torstaina 7.9.2023 kello 16.00. Sahannevan suojelualueen ennallistamisen tavoitteena on lisätä luonnon monimuotoisuutta, hillitä…

Lue lisää

Kirjailija Pertti Sillanpää kertoo Kyypakki-romaanistaan

E-P:n luonnonsuojeluyhdistyksen jäsen Pertti Sillanpää kertoo ensi viikon torstaina 24.8. klo 17.30 - 18.30 Seinäjoen Apila-kirjastossa, miten on yhdistänyt vaeltamisen ja kirjoittamisen. Huhtikuussa ilmestynyt esikoisromaani Kyypakki on syntynyt osittain vaeltamisesta ja vaeltaessa. Jos…

Lue lisää

Tule mukaan ELYn vieraslajitalkoisiin!

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alueella talkoita järjestetään 29.6. klo 16-19 Malkakoskella länsirannan näkötornin luona Seinäjoella ja 3.7. klo 16-19 Kaisanpuistossa Ilmajoella. Lisäksi talkoita on useilla muillakin paikkakunnilla.

Lue lisää