Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojelu- yhdistys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi,  kirsi.haapamatti(at)gmail.com ja tai pasiantero.kataja(at)gmail.com tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Koskikararetki 12.2.

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys järjestää helmikuun toisena viikonloppuna Seinäjoella perinteisen koskikararetken yhdessä Suomenselän Lintutieteellisen Yhdistyksen kanssa.

Lue lisää

Päivitä jäsentietosi

Suomen luonnonsuojeluliitto muistutti 5.1.2023 sähköpostitse lähetetyssä Luonnonsuojeluliiton jäsenkirjeessä 2023 tarkistamaan osoitteessa sll.fi/jasenpalvelu, ovatko jäsentiedot ajan tasalla. Kannustamme myös oman paikallisyhdistyksemme, Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen, jäseniä päivittämään tietonsa ja katsomaan, ovathan ilmoittaneet myös sähköpostiosoitteensa.

Lue lisää