Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Sahannevan en­nal­lis­ta­mis­tal­koot 7.9.

Seinäjoen kaupungin ympäristönsuojelu kutsuu Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen jäseniä osallistumaan Sahannevan ennallistamistalkoisiin torstaina 7.9.2023 kello 16.00. Sahannevan suojelualueen ennallistamisen tavoitteena on lisätä luonnon monimuotoisuutta, hillitä ilmastonmuutosta ja parantaa vesiensuojelua. Nyt on tarkoitus tehdä ennallistamishankkeen viimeiset 1-2 patoa.

Sahannevan ennallistaminen tapahtuu patoamalla metsäojia. Talkootöissä tarkoituksenamme on käsivoimin rakentaa yksi tai kaksi patoa Sahannevan pääojaan, jonne ei kaivinkoneella uskallettu ajaa. Tehtävien patojen paikat on ympyröity alla olevaan kartattaan. Ensi sijaisesti toteutetaan eteläisempi pato. Mukaan kannattaa ottaa rautalapio tai peltokuokka. Paikalta löytyy joitain työkaluja. Talkoisiin kannattaa pukeutua asianmukaisesti sekä laittaa kumisaappaat jalkaan. Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa, mutta oma vesipullo on hyvä olla mukana.

Kokoontuminen tapahtuu Sahannevan tähtitornilla osoitteessa Tähtitornintie 74, 60760, Seinäjoki klo 16.00. Talkoista voi lähteä omien menojen mukaan, mutta lopettelemme viimeistään klo 20.

Ilmoitathan meille osallistumisestasi https://www.lyyti.fi/questions/a4a1e72b9f, jotta osaamme varautua oikealla määrällä tarjottavia.