Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Päivitä jäsentietosi

Suomen luonnonsuojeluliitto muistutti 5.1.2023 sähköpostitse lähetetyssä Luonnonsuojeluliiton jäsenkirjeessä 2023 tarkistamaan osoitteessa sll.fi/jasenpalvelu, ovatko jäsentiedot ajan tasalla. Kannustamme myös oman paikallisyhdistyksemme, Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen, jäseniä päivittämään tietonsa ja katsomaan, ovathan ilmoittaneet myös sähköpostiosoitteensa.

Ote SLL:n jäsenkirjeen osiosta, jossa kehotetaan päivittämään omat jäsentiedot osoitteessa sll.fi/jasenpalvelu

Olemme tänä vuonna kehittämässä myös paikallisyhdistyksen jäsenviestintää. Jos et halua yhdistykseltä postia, riittää että vastaat paikallisyhdistykseltä tulleeseen sähköpostiin, ettet halua sähköpostiviestejä jatkossa.