Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Antti Strangin luontokuvia ja yhdistyksen syyskokous 21.11.2022

Seinäjoen pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali oli lähestulkoon täynnä kun Vuoden luontokuva 2022 -palkinnon voittanut seinäjokinen Antti Strang kertoi valokuvaamisesta ja esitteli kuviaan. Lopuksi pidettiin Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen syyskokous.

Esityksessä nähtiin runsaasti taidokkaita otoksia linnuista ja metsäluonnosta. Yleisö sai hyviä vinkkejä valokuvaamiseen ja lintujen saamiseen kameran eteen. Antti kertoi valitsevansa kuvauskohteiksi mielellään paikkoja, joihin joko aamu- tai ilta-aurinko osuu. Kuvaan hän haluaa pääkohteen lisäksi usein rajata mukaan jotain, joka kuvaa kohteen elinympäristöä. Läsnäolijoilla oli ilahduttavan runsaasti kysymyksiä ja kommentteja kuvaajalle. Esiintymispalkkionsa hän halusi lahjoitettavaksi Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin ja Luonnonperintösäätiön suokampanjaan.

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen syyskokouksessa esiteltiin toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio ensivuodelle. Toimintasuunnitelma on alustava ja sitä voidaan muokata ja täydentää vuoden mittaan. Hallituksen puheenjohtajaksi ensivuodelle valittiin Hannu Tuomisto. Nykyiset hallituksen jäsenet ja varajäsenet jatkavat tehtävissään ja nykyinen puheenjohtaja Pasi Kataja siirtyy hallituksen jäseneksi.