Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Kutsu Sahannevan en­nal­lis­ta­mis­tal­koi­siin 31.8.

Seinäjoen kaupungin ympäristönsuojelu on kutsunut Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen Sahannevan ennallistamistalkoisiin keskiviikkona 31.8. klo 16.00 alkaen.

Kettu tervehti ensimmäisenä Sahannevan taidereitille saapujaa marraskuussa 2020.

”Seinäjoen kaupungin ympäristönsuojelu kutsuu teidät osallistumaan Sahannevan ennallistamistalkoisiin keskiviikkona 31.8.2022 klo 16.00. Sahannevan suojelualueen ennallistamisen tavoitteena on lisätä luonnon monimuotoisuutta, hillitä ilmastonmuutosta ja parantaa vesiensuojelua.

Sahannevan ennallistaminen tapahtuu patoamalla metsäojia. Talkootöissä tarkoituksenamme on käsivoimin rakentaa yksi pato Sahannevan pohjoispäähän. Paikalta löytyy joitakin työkaluja, mutta mukaan kannattaa ottaa rautalapio tai peltokuokka. Talkoisiin kannattaa pukeutua asianmukaisesti sekä laittaa kumisaappaat jalkaan. Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa, mutta vesipullo on hyvä olla mukana.

Kokoontuminen tapahtuu Sahannevan tähtitornilla osoitteessa Tähtitornintie 74, 60760, Seinäjoki klo 16.00.

Ilmoitathan meille osallistumisestasi sähköpostiosoitteeseen ymparisto@seinajoki.fi, jotta osaamme varautua oikealla määrällä tarjottavia.”

Sahannevan ennallistamistalkoissa yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus tehdä konkreettisia luonnonsuojelutekoja. Lue lisää Sahannevan ennallistamisesta: https://www.seinajoki.fi/asuminen-ja-ymparisto/kestava-kehitys/hankkeet-ja-ohjelmat/sahannevan-ennallistaminen-2/