Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Pohjanmaan luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-alue on Seinäjoki ja Ilmajoki. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 220.

Facebookissa Retkivinkit

Kuva: Hannu Tuomisto

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa sekä vaalia kulttuuriperintöä toiminta-alueellaan Ilmajoella ja Seinäjoella.

Järjestämme retkiä ja luontoaiheisia tilaisuuksia, esimerkiksi kursseja tai valokuvailtoja. Otamme kantaa toiminta-alueemme kaava-, rakentamis- ja muihin hankkeisiin, jotka uhkaavat kaunista eteläpohjalaista luontoa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Etelä-Pohjanmaan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen pasiantero.kataja(at)gmail.com, kirsi.haapamatti(at)gmail.com ja tai hannu.tuomisto(at)seinajoki.fi tai ottaa yhteyttä Facebook-sivujemme kautta. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • https://www.facebook.com/etelapohjanmaanluonnonsuojeluyhdistys/
  • Instagram: etelapohjanmaanlsy

Ajankohtaista

Toimintasuunnitelma 2020

Yhdistyksen syyskokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Suunnitelmia päivitetään pitkin vuotta ja tulevista tapahtumista tiedotetaan nettisivuilla ja Facebookissa.

Lue lisää

Hallitus vuodelle 2020 on valittu

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen syyskokouksessa tehtiin henkilövalintoja. Puheenjohtajana jatkaa Pasi Kataja. Hallitukseen  vuodelle 2020 valittiin seuraavat henkilöt:

Lue lisää

Syyskokous ja asiaa luontopyöräilystä

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys ry:n syyskokoukseen tiistaina 17.12. klo 17.30 alkaen, luontotalo Käpälikköön Kyrkösjärvelle. Kokouksessa puidaan sääntömääräiset asiat. Ennen varsinaista kokousta kuulemme pyöräilyseura RIDEEP ry:n edustajien kertomana,…

Lue lisää