Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Järjestämme toivotun perheleirin Mallinkaistenjärvellä Janakkalassa 15.-17.7.2022.

Perheleirillä luvassa on  retkeilyä, luonnon tutkimista, leikkejä ja mukavaa yhdessäoloa perheen kanssa. Perheleirillä osallistujille ei ole ikärajaa, vaan koko perhe pääsee samalle luontoleirille. Isovanhemmat, kummit, kaimat ja kaverit ovat tervetulleita mukaan!

Osallistujat saavat täysylläpidon huonemajoituksessa, leiriohjelman ja vakuutuksen. Leiripaikkana toimii Mallinkaisten leirikeskus. Leirillä tarjotaan maukasta kasvisruokaa allergiat ja erityisruokavaliot huomioiden. Ruokahuollosta vastaa oma leirikokki.

Hinnat
Ruokamaksu aikuiselta SLL:n jäseneltä 40e, 7-18v. lapselta 20e ja 3-7v. lapselta 10e. Alle 3v. lapset osallistuvat ilmaiseksi. Riittää, että yksikin ilmoittautuneista perheenjäsenistä on SLL:n tai Luonto-Liiton jäsen.

Ei-jäseniltä hinnat ovat aikuiselta 80e, 7-18v. lapselta 50e ja 3-7v. lapselta 40e.

Voit liittyä jäseneksi ennen leiriä ja saada leirin jäsenhinnalla. Liity jäseneksi täällä: https://www.sll.fi/tule-mukaan/liity/ (aikuisille) tai täällä: http://www.luontoliitto.fi/liity/liityjaseneksi (lapsille).

Ilmoittautuminen
Leiri-ilmoittautuminen on auki 27.6. asti tai kunnes leiripaikat on täytetty. Leirille otetaan maksimissaan 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä:https://q.surveypal.com/Perheleiri-ilmoittautuminen-2022

Kun ilmoittautuminen on rekisteröity, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Leirin infokirje ja lasku lähetetään sähköpostitse kolme viikkoa ennen leirin alkua.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Järjestäjä voi ylitsepääsemättömän esteen vuoksi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä.

Leirin alustava ohjelma

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Leiri alkaa perjantaina 15.7.. Leiripaikalle voi saapua klo 17 alkaen. Illan ohjelmassa on leiripaikkaan tutustuminen, majoittuminen, päivällinen, ja sauna.

Lauantaina 16.7. luvassa on työpajoja, retki Mallinkaistenjärven ympäristössä sekä sauna ja iltanuotio.

Sunnuntaina 17.7. pidetään leirin loppujuhla, pakataan ja siivotaan ja valmistaudutaan kotiinlähtöön. Leiri päättyy klo 12.

Leirille ei ole yhteiskuljetusta, vaan paikalle tullaan omalla kyydillä.

Koronahuomatutus: Leirille osallistutaan omalla vastuulla. Leiri järjestetään pääosin ulkotiloissa ja hyvästä hygieniasta huolehtien. Emme kuitenkaan voi taata, ettei leirillä voisi sairastua koronaan. Mikäli kuulut riskiryhmään, olet rokottamaton tai olet säännöllisesti tekemisissä riskiryhmäläisten tai rokottamattomien kanssa, emme suosittele osallistumista leirille.

Mitä mukaan:
– Oma peitto tai makuupussi, tyyny ja lakanat. Leirikeskuksessa on sängyt ja patjat mutta EI muita petivaatteita.
– sään mukaiset, käytännölliset ja mukavat vaatteet (kesälläkin voi olla kylmä!)
– mukavat, maastossa liikkumiseen sopivat kengät
– sadevaatteet ja kumisaappaat
– alusvaatteita, riittävästi varavaatteita
– hattu, lippis tai huivi
– juomapullo
– aurinkorasva, hyttyskarkote, omat pesuaineet, hammasharja ja -tahna
– vauvojen ja taaperoiden omat ruuat
– halutessasi perheen oma teltta
– halutessasi luonnonharrastuvälineitä, kiikarit, luonto-oppaita, luuppi, haavi
– halutessasi pihapelejä, soittimia, unilelu

Jätä turha elektroniikka ja vimpaimet mieluiten kotiin. Leirillä kyllä riittää puuhaa ja elektroniikka voi esim. kastuessaan rikkoontua. Halutessasi voit ottaa kohtuudella omia herkkuja.

Kysyttävää? Ota yhteyttä aluesihteeri Inaan!