Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Metsästä inspiraatio huiveihin

Kumppanimme esittäytyvät -palstalla esitellään yhteistyö Marja Kurki -huivibrändin kanssa.

Teksti Sini Tenkanen
Julkaistu Luonnonsuojelija-lehdessä 1/2018

Kotimainen vaatetusalan brändi Marja Kurki lähti Luonnonsuojeluliiton 80-vuotisen taipaleen kunniaksi juhlavaan yhteistyöhön. Yhteistyössä suunnitellun Metsämme-sarjan huivi, solmio ja taskuliina saivat inspiraationsa metsiemme lajeista kuten harvinaisesta neidonkengästä ja tutusta vanamosta. Osa sarjan tuotosta ohjataan Luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyöhön. Idean takana on Design Manager Satu Kurki.

Mistä ajatus yhteistyöstä lähti?

Kun meillä menee hyvin, haluamme antaa takaisin ja tukea järjestöjä, jotka toimivat yhteisen hyvän parhaaksi. Uskomme, että jokaisella teolla on merkitystä. Suomen luonto on myös todella kaunis ja sitä kauneutta on ilo painattaa silkille.

Mitä suomalainen metsä sinulle merkitsee?

Mielenrauhaa, hiljaisuutta, marjoja, sieniä ja luontoelämyksiä. Miten ihana onkaan rauhassa kulkea metsässä ja kuunnella hiljaisuudessa luonnon ääniä. Mutta viime aikoina metsä on merkinnyt myös surua, kun tuntuu, että kaikki lähimetsät hakataan avohakkuulla mataliksi. Haluamme tukea Luonnonsuojeluliiton arvokasta työtä metsiemme pelastamiseksi.

Metsämme-sarjan tuotteet löydät Marja Kurjen liikkeestä ja verkkokaupasta sekä kevään kuluessa rajoitetusti myös jälleenmyyjiltä ja Luontokaupasta.

Marja Kurjen huiveja

Luonnonsuojelija-lehti on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenetu.
Tervetuloa norppajengiin! sll.fi/liity

”Lempilehteni, joka pitää airot meressä, jalat polulla ja sydämen taivaalla!”

Jaa sosiaalisessa mediassa