Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Vantaan yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry on perustettu vuonna 1977. Se kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiriin. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 900.

Lue lisää toiminnastamme Tapahtumat

Kuva: Minerva Schultz

Vaalimme Vantaan luontoa

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistyksen keskeisenä päämääränä on edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Vantaan kaupungin alueella. Järjestämme luontokouluopetusta, niittytalkoita ja retkiä Vantaan luontoon ja laadimme lausuntoja ja kannanottoja ajankohtaisiin asioihin.

Oletko kiinnostunut yhdistyksemme toiminnasta? Helpoiten pääset mukaan osallistumalla johonkin tapahtumaamme tai tulemalla hallituksen kokoukseen!

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry

  • [email]
  • 044 331 0327
  • Sotungintie 25 A, 01200 Vantaa

Ajankohtaista

Näyttely sääksien elämästä

Jorma Yrjölän (kuvassa) ja Petri Hirvan valokuvanäyttely sääksien elämästä avautui Tikkurilan kirjastossa lauantaina 15.2. Näyttely on nähtävillä kirjaston toisen kerroksen aulassa aina helmikuun loppuun asti.

Lue lisää

Ihaile talvisia lintuja yhdistyksen ruokinnalla!

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys on avannut talven ajaksi lintujen ruokintapaikan Helsingin pitäjänkirkon pappilan puistoon. Ruokinnasta on sovittu Vantaan seurakuntien kanssa ja yhdistys huolehtii ruokinnan ylläpidosta ja huoltamisesta.

Lue lisää