Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Vantaan yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry on perustettu vuonna 1977. Se kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiriin. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 900.

Lue lisää toiminnastamme Tapahtumat

Kuva: Minerva Schultz

Vaalimme Vantaan luontoa

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistyksen keskeisenä päämääränä on edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Vantaan kaupungin alueella. Järjestämme luontokouluopetusta, niittytalkoita ja retkiä Vantaan luontoon ja laadimme lausuntoja ja kannanottoja ajankohtaisiin asioihin.

Oletko kiinnostunut yhdistyksemme toiminnasta? Helpoiten pääset mukaan osallistumalla johonkin tapahtumaamme tai tulemalla hallituksen kokoukseen!

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry

  • [email]
  • 044 331 0327
  • Sotungintie 25 A, 01200 Vantaa

Ajankohtaista

Kesän lepakkohavainnot talteen!

Nyt sinulla on mainio tilaisuus antaa panoksesi Vantaan lepakoiden suojelemiseksi. Vantaalla tehdään kesän 2019 aikana harrastajavoimin alustavaa kartoitusta Vantaan lepakkotilanteesta. Esikartoitus antaa osviittaa siitä, miltä alueilta tulisi teettää ammattimainen lepakkokartoitus…

Lue lisää

Keravanjoki voi paremmin, mutta…

... pato sulkee kalannousun. Keravanjoki voi nykyisin paljon aiempaa paremmin päästöjen vähennettyä. Myös kalankulun estäviä patoja avataan, mutta Haarajoen pato tukki yhä täysin kalannousun ylävirtaan.

Lue lisää

Harrasta lepakoita Vantaan yössä

Lepakoiden ystävien talven kestänyt odotus päättyy, kun kevään lämpö herättelee lepakot horroksestaan. Näihin aidosti lentokykyisiin nisäkkäsiin voi Vantaalla tutustua helposti ohjatuilla lepakkoretkillä. Ensi kesänä Vantaalla myös kartoitetaan harrastajien tekemiä…

Lue lisää

Muistutus kaavaan 002206, Harrikuja

Huomautamme, ettei kaava-alueella ole tehty lainkaan luontoselvityksiä, ja esitämme, että kaupunki teettää kaava-alueella ja sen vaikutuspiirissä olevissa lähimetsissä asiallisen pohjaluontoselvityksen. Esitämme alueen arvokkaiden vanhojen metsien rajaamista asuinrakentamisen ulkopuolelle.

Lue lisää