Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus, joka kokoontuu joka kuukausi. Kokousten ajankohdat ja paikat löydät tästä!

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran:

  • to 11.7.2024 Heinäkuun huilaus: hallituksen retki Myyraksensuolle (vain hallitukselle)
  • su 18.8.2024 Ketotalkoiden (alkavat klo 10) jälkeen Tuupakan kedolla, ketokokous
  • to 12.9.2024 klo 17.30 alkaen, Itä-Vantaa (ulkona, paikka tarkentuu), aihe?
  • ke 9.10.2024 klo 17.30 alkaen, Länsi-Vantaa (todennäköisesti Vaskivuoren lukio), aihe?
  • pe 22.11.2024 (huom! päivä vaihtunut!) klo 17.30 alkaen, Itä-Vantaa (Vantaan luontokoulu?), pikkujoulukokous
  • ke 11.12.2024 klo 17.30 alkaen, Länsi-Vantaa (todennäköisesti Vaskivuoren lukio), glögit + toike

Hallituksen kokouksiin ovat kaikki jäsenet tervetulleita! Ilmoita kuitenkin tulostasi etukäteen sihteeri Yukille (vantaa@sll.fi), jotta osaamme varata kylliksi kahvia (ulkokokouksissa oletusarvoisesti ei tarjoilua, mutta ilmoita silti tulostasi, jotta voimme ilmoittaa mahdollisista kokoontumispaikkaan liittyvistä äkillisistä muutoksista).

Hallituksen kokoonpanon löydät Yhteystiedot-sivulta.

Yhdistyksen vuosikokoukseen 2024 liittyviä asiakirjoja:

Vuosikokouksen esityslista

Toimintakertomus 2023 (korjattu)

Toimintasuunnitelma 2024 (täydennetty)

Yhdistyksen vuosikokoukseen 2023 liittyviä asiakirjoja:

Vuosikokouksen esityslista

Toimintakertomus 2022 (korjattu)

Toimintasuunnitelma 2023 (ehdotus)

Toiminta

Vantaan yhdistyksen toiminta on monipuolista. Näkyvin toimintamuotomme on Vantaan luontokoulu Sotungissa. Luontokoulutoiminnan lisäksi yhdistys…

Lue lisää

Vantaan luontokoulu

Vantaan luontokoulu toimii Vantaan itäosassa historiallisessa Sotungin kylässä. Toimipaikka on satavuotias viihtyisä puutalo, entinen Sotungin…

Lue lisää

Luonnonsuojeluryhmä

Kaikki luonnonsuojeluasiat kuuluvat tälle ryhmälle oli sitten kyse kaavoituksesta, vieraslajeista tai pienvesistä roskista puhumattakaan.…

Lue lisää

Luontokasvatusryhmä

Luontokasvatusryhmän tehtävänä on huolehtia Vantaan luontokoulun toiminnan sujumisesta suunnitelmien mukaan. Mutta Luontokasvatusryhmä tekee muutakin: järjestämme koko perheelle tarkoitettuja tapahtumia niin Vantaan luontokoululla kuin myös muualla Vantaan alueella. Esimerkiksi Koko perheen puistosuunnistukset ovat luontokasvatusryhmän käsialaa.

Lue lisää

KETOTYÖRYHMÄ

Ketotyöryhmä pyörii Tuupakassa sijaitsevaan yhdistyksen hoitokohteeseen liittyvien asioiden ympärillä. Yhdistyksen kasvitietous on keskittynyt tähän työryhmään, minkä takia kasveihin liittyvät retket -- kuten esimerkiksi jokavuotinen luonnonkukkien päivän retki -- ovat tämän työryhmän käsialaa.

Lue lisää

Lepakkoryhmä

Lepakkoryhmän kiinnostuksen kohteena ovat nimensä mukaisesti lepakot. Ryhmä kerää lepakkohavaintoja Vantaalta, ohjaa lepakoista kiinnostuneita…

Lue lisää
Tuulihaukka. Kuva: Petri Hirva

Linturyhmä

Lintuihin liittyviin asioihin keskittyvä työryhmä kantaa nimeä Linturyhmä! Kohteenamme lintujen hyvinvointi, keinoinamme lintutietouden lisääminen, lintujen asuntopulan helpottaminen ja talvinen lintujen ravintola.

Lue lisää

Viestintäryhmä

Tämän työryhmän tarkoitus on parantaa viestintää yhdistyksen ja jäsenistön välillä ja tehdä yhdistystä tunnetummaksi vantaalaisten keskuudessa.

Lue lisää

Purotyöryhmä

Yhdistyksellä on oma kummipuronsa, Rekolanoja, jota hoidetaan yhdessä Vantaan kaupungin ja Virtavesien hoitoyhdistyksen kanssa. Mutta on yhdistys tietysti kiinnostunut myös kaikista muista Vantaan halki virtaavista vesistä.

Lue lisää

Vieraslajityöryhmä

Vieraslajityöryhmä torjuu vieraslajeja Vantaalla järjestämällä kitkentätalkoita ja lisäämällä tietoutta vieraslajeista. Vieraslajeihin kuuluvat myös roskat, luonnolle hyvin vieraat esineet.

Lue lisää