Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Porin yhdistys

Pori
Navigaatio päälle/pois

SLL Pori ry hallitus 2022

SLL Pori ry pyrkii suojelemaan paikallisluonnon elinvoimaisuutta ja monimuotoisuutta nyt uuden hallituksen voimin 

Vuosikokouksessa 2.3.2022 valittiin SLL Pori ry:lle uusi hallitus ja puheenjohtaja. Uutena puheenjohtajana toimii Sini Vuorialho, uuden hallituksen jäsenet ovat Jaana Mälkki, Janne Lampolahti, Outi Salventerä, Terhi Suutari, Satu Salmela ja Matthew Bowen. Tilintarkastajana jatkaa Tiina Toivonen ja toiminnantarkastajana Tapio Meri.

Uuden hallituksen ajankohtaisesta toiminnasta mainittakoon tuore mielipiteen ilmaus Tahkoluotoon suunnitteilla olevasta Critical Metals -vanadiinitehtaasta sekä valtuustoaloite Porin kaupungin metsästrategian päivittämiseksi.

SLL Pori ry kiittää kaikkia jäseniään yhdistyksessä mukana olemisesta ja toivoo jäseniltään tukea jatkossakin luonnonsuojelutehtävässään onnistumisessa. 

Kiitos kun olet mukana!