Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri

Pohjois-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Valitus Kolin Ipatin rinteiden valaistuksesta on hylätty

Laskettelurinteet Kolilla Pieliseltä nähtynä. Kuva Kari Antikainen

Itä-Suomen hallinto-oikeus on hylännyt piirin valituksen koskien Kolin kansallispuiston alueella toimivan Ipatin lasketturinteiden valaistuksen rakentamista. Piirin mielestä hanke on jälleen yksi askel siinä monivaiheisessa kehityksessä, jolla Kolin kansallispuiston perustamistarkoituksen ja luonnonsuojelutavoitteiden kanssa ristiriitaisia hotelli- ja laskettelutoimintoja on vaihe vaiheelta edistetty ja pyritty vakiinnuttamaan.

Lue hallinto-oikeuden päätös tästä.

Alkuperäisen valituksen löydät täältä ja hallinto-oikeudelle annettuun vastaselitykseen voit tutusta täältä.