Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri

Pohjois-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Norp­pa­tur­val­li­sen Saimaa-katiskan rakennustalkoot Rääkkylässä

Tervetuloa viettämään mukavaa koko perheen iltapäivää luonnonsuojelun, kädentaitojen ja kahvittelun parissa sunnuntaina 23.2.2019 klo 12-15 Rääkkylän Koivuniemeen.

Tilausuuden alussa luontokuvaaja ja kalastaja Juha Taskinen antaa vinkkejä mm. katiskakalastukseen ja saaliin käsittelyyn. Talkoissa on mahdollisuus rakentaa itse alusta pitäen helppokäyttöinen ja norpille turvallinen Saimaa-katiska. Katiskanrakennus ei vaadi erityistaitoja, joten jokainen oppii varmasti tekemään Saimaa-katiskan itse. Ohjaajat opastavat kädestä pitäen tarpeen mukaan. Tarvikkeet ovat paikan päällä.

Talkoissa valmistuvat katiskat voi lunastaa itselleen 25 euron tarvikemaksua  vastaan tai lahjoittaa ne luonnonsuojeluliitolle. Lahjoituskatiskat jaetaan vapaa-ajankalastajille Vaihda verkot katiskaan -tapahtumassa niinikään Rääkkylässä 27.6.2020. Tällöin katiskan saa, kun allekirjoittaa lupauksen norpille vaarallisen verkkokalastuksen välttämisestä.

Katiskatalkoisiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!