Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

Vuokraa mökki saaresta luon­non­suo­je­lua­lu­eel­ta

Vuohisaari on Pirkanmaan luonnonsuojelupiirin vuonna 1991 perinnöksi saama saari, jolla on vanha, vaatimaton, mutta tunnelmallinen mökki, sauna ja muutamia piharakennuksia. Saari on rauhoitettu luonnonsuojelulain nojalla ja se säilytetään mahdollisimman luonnontilaisena testamenttaajan toiveesta. Saarimökki sijaitsee 6 km:n päässä Mäntästä Oriveden suuntaan.

Kuva: Juho Kytömäki

Vuokraamme alueen mökkiä ja saunaa kesällä 2019 Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille ajalla 15.5.-15.9. maksimissaan viikko kerrallaan. Vuokran suuruus on 35 euroa/vrk arkisin, 40 euroa/vrk viikonloppuisin ja pyhäpäivinä sekä 200 euroa/viikko (7 vrk).

Mökin vuokrauksesta ja sen historiasta voit lukea lisää täältä.