Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

Luonnonkukkien päivä 18.6.23

20 vuotta täyttävää Luonnonkukkien päivää vietetään sunnuntaina 18.6.2023. Teemalajina on tänä vuonna mustikka. Kuvaaja: Keijo Luoto

Mustikka

Paimion seudun ympäristöyhdistys ry tekee silloin retken Paimion Parantolan metsään. Siellä pääsemme tutustumaan sekä kuivan, että tuoreen kangasmetsän lajistoon. Vierailemme myös suon laidalla.

Kokoonnumme Parantolan polun parkkipaikalle klo 12. Osoite on: Ruokolinnantie 28, 21540 Preitilä. Retken jälkeen, noin kello 15 omia eväitä voi nauttia Parantolan laavulla. Oppaanamme toimii Miia Aaltonen. puh: 040 705 2906, miia.maria.aaltonen@gmail.com

Juhlavuoden kunniaksi Luonnonsuojeluliitto tarjoaa liittymislahjana Norppa-kalastajahatun kaikille uusille jäsenille, jotka liittyvät jäseneksi verkkosivujen (https://www.sll.fi/liity) kautta pe 16.6.- su 18.6. eli viikonlopun aikana! Hatun arvo on 29,90 €. Hatun värin (musta tai vaaleanharmaa) voi valita liittymislomakkeella. Hattua on vain yhtä kokoa, M/L, päänympärys 57-59 cm. Liittymislahjat postitetaan keskustoimistolta uusille netin kautta liittyneille jäsenille juhannusviikolla. Lisätiedot liittymislahjasta: https://www.luontokauppa.fi/tuote/norppa-kalastajahattu