Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

LUONTO LAINASSA

Haluatko auttaa luontoa ja suojella sen monimuotoisuutta? Liity nyt Paimion seudun ympäristöyhdistyksen, ja sitä kautta Suomen Luonnonsuojeluliiton, jäseneksi Luonto lainassa -viikon kunniaksi! Jäsenenämme puolustat omaa lähiluontoasi ja luontoa koko maassa ja tuet työtä yhteisen ilmaston puolesta. Luonnonsuojeluliitto on maamme suurin ja vaikuttavin luonnon etujärjestö. Jäsenenä saat jäsenlehden ja muita jäsenetuja ja pääset halutessasi mukaan luontoretkille.

Kun liityt jäseneksi nyt, saat jäsenlahjaksi ympäristöystävällisen norppakassin! Kierrätysmateriaaleista valmistetun Pinnan alla -kangaskassin tuotantoon on kulunut 99 % vähemmän vettä ja sen valmistaminen on tuottanut 50 % vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen. Yhden kassin valmistuksessa on käytetty 0,6 litraa vettä ja valmistusprosessi on tuottanut 0,5 kg hiilidioksidia. Kassi on tuotettu uusiutuvalla energialla ilman haitallisia kemikaaleja.

Ole luonnonvoima: https://www.sll.fi/liity