Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

Hyvä aika liittyä PSYYhyn!

Nyt on kuulkaas aika liittyä Paimion seudun ympäristöyhdistykseen (PSYY), ellette ole jo liittyneet. Nyt vietetään siis Luonto lainassa -viikkoa. Tämän kunniaksi saat lahjaksi ympäristöystävällisen Pinnan alla -kangaskassin. Saat lahjan, kun liityt jäseneksi viimeistään sunnuntaina 12.2.!

PSYYhyn liittyminen on erinomainen tapa osallistua alueen ympäristön ja monimuotoisuuden suojeluun. Jäsenmaksulla (joka on 38 euroa vuodessa, opiskelijoita 28) tuet yhdistyksen toimintaa. Voit myös osallistua kaikkeen, mitä yhdistys tekee, ja koska yhdistys on demokraattinen järjestelmä, voit toteuttaa omaa ympäristönsuojeluvisiotasi sen kautta, niin paljon tai vähän kuin haluat! Ja saada kavereita mukaan!

Voit liittyä täältä: https://www.sll.fi/liity