Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

WWF Suomi 50 vuotta. Onneksi olkoon!

Maailmanlaajuisen ympäristöjärjestö WWFn suomalainen organisaatio, eli WWF Suomi, täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Jäsenemme ja entinen sihteerimme Marjukka Kulmala vei PSYYn tervehdyksen WWF Suomen 50-vuotisjuhliin.

WWF ja Luonnonsuojeluliitto järjesti PSYYn kanssa ensimmäiset leirit Askalankosken perinnemaisema-alueella. Toiminnalle saatiin siis malli WWFltä. Tästä kehittyi tänä vuonna 30. kerran järjestetty Ketoleiri. WWF on myös myöntänyt PSYYlle Panda-palkinnon vuonna 2018.

Vasemmalta oikealle: WWFn Antti Lappo, keskeinen henkilö käytännön järjestelyissä ensimmäisillä leireillä. Marjukka Kulmala, PSYYn jäsen ja entinen sihteeri. Leirimaailman vanha tekijä Olli Borg. Entinen, pitkäaikainen leirikokkimme Leena Haapanen