Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

Ketoleiri nro 30 koettu + Tulileiri lokakuussa

PSYYn Ketoleiri vietettiin 30. kerran viime viikolla. Välillä tuli vettä mutta se ei tunnelmaa haitannut. Osallistujia oli riittävästi ja suunnitellut työt tuli tehtyä. Juuri nyt, kun alue on äskettäin niitetty, se paljastaa ihmisen ja maiseman yhteispelin. Näky on ainutlaatuinen nykymaailmassa.

Ajatus vaeltaa tulevaisuuteen, jossa meillä olisi enemmän osallistujia ja alueiden hoitoa voisi laajentaa… monimuotoisuus saisi lisäturvaa ja elämän jatkuvuus paremmat mahdollisuudet.

Ketokahvila on auki sunnuntaisin klo 12-15, su 7.8 saakka. Tervetuloa kaffelle/teelle! Alueella on myös välivuoden jälkeen taas lampaita.

No se on hienoa, että alueesta voi nauttia, mutta koska pääsisi taas omalla lihastyöllä suojelemaan sitä? Tulileirillä! Se järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-2.10. Silloin perinnemaisema-alue ja Ketotalo laitetaan talvikuntoon. Poltamme risut ja ylimääräiset heinät. Vietämme aikaa hyvässä seurassa. Ilmoittautumisinfoa lähempänä, mutta laita tämä syksyinen irtiotto jo kalenteriin.