Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

Tulileiri taputeltu… ja UUDET PITKOSPUUT!

Kuun ensimmäisenä viikonloppuna PSYY piti perinteisen Tulileirinsä Askalankosken perinnemaisema-alueella. Heinät ja risut poltettiin ja alue sekä talo siistittiin ja pantiin talvikuntoon. Teitä vapaaehtoisia oli runsaasti ja työt sujuivat erinomaisesti. Suurkiitokset työpanoksesta ja hyvästä seurasta!

Samalla viikolla alueen ja padon välillä kulkevalle Patopolulle tehtiin uudet pitkospuut ja portaat sekä käsijohde köydestä jännittävimpiin kohtiin. Polku kulkee rehevän, hoitamattoman lehdon läpi ja padon suunnalta kulkiessa kontrasti onkin melkoinen, kun reitti päättyy ihmiskäden hoitamalle perinnemaisemalle.

Polulta voi myös katsella eriskummallista putkea, jossa joki virtaa jonkun matkaa, sekä historiallista uittoränniä. Isoa, brutaalia ja eriskummallista, eli omalla tavallaan kaunista. Tervetuloa viettämään kauniita syyspäiviä perinnemaisema-alueellemme!