Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

Askalankosken Tulileiri 2.10. – 3.10.2021

Tulileiri Paimionjokilaakson Askalankoskella la 2.10.– su 3.10.2021

Paimion seudun ympäristöyhdistys järjestää lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna perinteisen Tulileirin Askalankoskella. Perinnemaisema, pihapiiri ja Ketotalo laitetaan talvikuntoon. Illalla sytytetään polttokasa, johon on kerätty maiseman risuja ja niitettyä heinää. Tervetuloa puuhastelemaan syksyisiin maisemiin ja hyvään seuraan. Lauantai on leirin varsinainen työpäivä. Talolle saa tulla yöpymään jo perjantaina, jos mieli tekee.

Miten leirille?

Askalankosken Ketotalo toimii leirin tukikohtana. Ketotalo löytyy Askalankosken voimalaitoksen läheltä, osoitteesta Voimalantie 116, Paimio. Autolla tullaan parkkipaikalle korkean voimalarakennuksen viereen. Siitä ylitetään Paimionjoki riippusiltaa pitkin ja saavutaan Ketotalolle. Matkaa on n. 100 m. Pysäköinti tapahtuu siis Paimionjoen itäpuolella, vaikka Ketotalo sijaitsee länsipuolella. Länsipuolelta paikalle EI pääse, vaikka karttapalvelusi saattaakin sitä ehdottaa!

Bussilla pääsee Turusta ja Helsingistä Paimion Nesteelle. Pysäkin nimi on Paimio th, jollaisena se löytyy esim. Matkahuollon matkahausta. No miten pääsee pysäkiltä leiripaikalle? Katso seuraavista ilmoittautumisohjeista.

Ilmoittautuminen

Ruokailun järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumisia. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka pitkään aiot olla leirillä, tarvitsetko kuljetusta bussipysäkiltä ja mahdollinen erityisruokavalio. Jos et pääsekään, peruuta ilmoittautumisesi. Tämä helpottaa suunnittelutyötä ja me voimme keskittää voimavaramme tärkeisiin asioihin, kuten luonnonsuojeluun. Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

otso.helenius(a)metsa.fi