Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan suojelemaan metsiä ja niiden monimuotoisuutta

SLL:n Uudenmaan piirin juuri julkaisema Metsäopas – Monimuotoisuutta kuntien metsiin tarjoaa tehokkaita argumentteja kuntien metsiä koskevaan keskusteluun. On tärkeää perustella päätöksentekijöille metsien yhteiskunnallisia hyötyjä, jottei hakkuutulojen tai rakennusmaan tavoittelu runno muita tavoitteita jalkoihinsa.

Kuntien ja kaupunkien metsänhoitokäytäntöjä on mahdollista muuttaa ja kaavoitukseen on mahdollista vaikuttaa. Paneutuvalla vaikuttamistyöllä saavutetaan jatkuvasti suuriakin voittoja. Vaikuttamisessa oleellista on tiedonhankinta, päätöksentekoprosessien ymmärtäminen ja niihin vaikuttaminen yhdessä.

Metsäopas – Monimuotoisuutta kuntien metsiin tarjoaa hyviä eväitä, paljon konkretiaa, vinkkejä ja tietoa metsäpolullesi – olitpa sitten vasta kurkistamassa ensimmäisten puiden välistä kuusikon hämärään tai ollut jo vuosia mukana patikoimassa kohti kestävämpää metsäpolitiikkaa.

Löydät oppaan täältä:

Metsäopas – Monimuotoisuutta kuntien metsiin (voi katsella selaimen esikatselussa, pdf 36,5Mt)

Katso myös Uudenmaan luonnonsuojelupiirin sivuilta.