Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

Syyskokouksen kuulumisia

Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys ry. piti syyskokouksen 19.11.2020. Kokouksessa oli paikan päällä 16 henkilöä. Kokouksen alussa Tahkon monitoimimies Matti Kuosmanen kertoi Tahkon luontomatkailusta ja lähiaikojen haasteista. Puheenvuoro herätti vilkasta keskustelua kahvinjuonnin lomassa.

Nilsiän yhdistys sai uuden puheenjohtajan, kun vanha puheenjohtaja Jorma Airaksinen 13 vuoden pestin jälkeen luopui luottamustehtävästä. Jorma kukitettiin kokouksen lopussa kiitoksena hänen pitkäaikaisesta uurastuksestaan.

Puheenjohtajamme Jorma Airaksinen kukitettiin syyskokouksessa 19.11 kiitoksena 13 vuoden puheenjohtajuudesta

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Juha Ullgren, joka tuli valituksi yksimielisesti. Myös johtokunta uudistui ja nuorentui jonkin verran.

NLY:n puheenjohtaja vaihtui Jorma Airaksisesta Juha Ullgreniksi.
Yhdistyksen vanha ja uusi puheenjohtaja syyskokouksessa 19.11. Pöydän oikella puolella punaisessa villapaidassa tehtävästä luopunut Jorma Airaksinen ja pöydän vasemmalla puolella uusi puheenjohtaja Juha Ullgren maski päällään.

Ensi vuoden toimintasuunnitelmassa korostuu SLL:n asettama vesiteema monella tavalla. Samoin talkootoiminta on vahvana mukana, mikä tarjoaa mahdollisuuden uusiin toimintamuotoihin varainkäytön osalta. Syyskokous mm. päätti ensi vuonna osallistua Luonnonperintösäätiön vanhojen metsien hankintaan 500 eurolla. Samoin yhdistys pyrkii lähestymään nilsiäläisiä nuoria uudella tavalla. Suunnitteilla on nuorille valokuvauskilpailu ja retkiä kilpailuteemojen (kasvit ja linnut) merkeissä, joihin kutsutaan nuoria mukaan. Kilpailupalkinnoilla pyritään herättämään myönteistä kiinnostusta kisoja kohtaan.

Toimintasuunnitelmaa, kokouksen pöytäkirjaa ja talousarviota voit tarkastella lähemmin klikkaamalla tästä.