Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Lieksan yhdistys

Lieksa
Navigaatio päälle/pois

Lieksan Luonnonystävät

Lieksan Luonnonystävät ry kuuluu Suomen Luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiriin ja sen toiminta on alkanut vuonna 1976. Jäseniä on tällä hetkellä vajaa 70. Meillä kaikenikäiset pääsevät retkille lähiluontoon ja tekemään luonnonsuojelua omalla tavallaan!

Mitä me teemme Paikallisluonto

Kuva: Ahti Keränen

Toimintaa yhteisen luonnon hyväksi

Lieksan Luonnonystävät ry on Suomen Luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiriin kuuluva Suomen luonnonsuojeluliitto ry:n paikallisyhdistys Lieksassa. Toimintavuosi 2019 on yhdistyksen 43. toimintavuosi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toiminta-alueellaan luonnon- ja ympäristönsuojelua ja luontoharrastusta. 

Lieksan Luonnonystävät järjestää kaikille avoimia retkiä ympäri vuoden, pyörittää lasten luontokerhoa, pitää tapahtumia ja talkoita sekä tekee aloitteita ja ottaa kantaa toimialueensa liittyvissä asioissa edistäen luonnon kaikenpuolista tuntemusta.

Tule mukaan tekemään yhdistyksestä jäsenistönsä näköinen!

Suomen Luonnonsuojeluliitto Pohjois-Karjala

Lieksan Luonnonystävät ry

  • [email]
  • 040 734 9006 (pj.)
  • Kaskenkatu 40 C 12, 81700 Lieksa

Ajankohtaista

Lajien uhanalaistumista ei ole pysäytetty

Suomen lajien tuore uhanalaisuusarvio julkaistiin perjantaina 8.3.2019. Viesti on hälyttävä ja surullinen: lajistomme uhanalaisuus on lisääntynyt 20 vuoden aikana, ja suurimpia syitä monimuotoisuuden heikentymiselle ovat tehometsätalous, ilmastonmuutos ja perinneympäristöjen hoitamatta jättäminen. METSO-suojeluohjelman asemaa tulee vahvistaa, hakkuita vähentää, suojelualueita lisätä ja soita ennallistaa.…

Lue lisää

Uusi hallitus valittu

Lieksan Luonnonystävien vuosikokous pidettiin perjantaina 1.3.2019 Tukipisteellä. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi 2-vuotiskaudelle valittiin Miia Kokkonen. Hallitukseen kuuluvat myös varsinaiset jäsenet Kaija Kiiskinen, Arja Keränen, Ahti Keränen ja Hannu Ikonen sekä varajäsenet Matti Hirvonen, Leila Huotari ja Mari Suonio. Tällä porukalla on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa toimintakautta!

Lue lisää