Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Kutsu kevätkokoukseen 2024

Arvoisa luonnon ystävä,

yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään ti 13.2.2024. Tervetuloa luokkaan 1.15 Keravan lukiolle, Keskikatu 5. Ennen kevätkokousta arkkitehti Pasi Raevaara pitää esitelmän ”Kerava – suunnitelmien suurkaupunki” alkaen klo 18.

Keravan ympäristönsuojeluyhdistyksen toimintavuosi on pyörähtänyt käyntiin ripeästi. Olemme järjestäytyneet ja valinneet toimihenkilöt tehtäviin seuraavasti; yhdistyksen puheenjohtajana toimii Leena Harjula-Jalonen, varapuheenjohtajana Tero Alstola, taloudenhoitajana Irene Benavides, sihteerinä Marju Kortemäki, luontouutisten toimittajana Pekka Hellström ja kaavaryhmässä ovat Pasi Raevaara, Pekka Hellström, Tero Alstola ja puheenjohtaja.

Tule kuuntelemaan meteorologi Kerttu Kotakorpea aiheesta  Suomen luonto 2100 – näin muuttuva ilmasto näkyy lähiluonnossa. Tapahtuma on Järvenpää-talolla la 2.3.2024 klo 13 alkaen. Mukana ovat myös lähiseudun luontoyhdistykset esittelyineen. Yhdistykset eli Keski-Uudenmaan Norpat (Suomen luonnonsuojeluliiton yhdistykset Kerava, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Hyvinkää, Sipoo ja Nurmijärvi) ovat perustaneet epävirallisen verkoston, jonka tuloksena tämä tapahtuma syntyi. Kuntarajat ylittävä yhteistyö antaa voimaa ja näkyvyyttä luonnonsuojelulle. Tervetuloa mukaan!

Roskatempaukset pidetään joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Seuraava on su 4.2. klo 12 Keravan asemalla. Seuraa yhdistyksen Facebook- ja kotisivuja sekä paikallislehteä.

Luonto lainassa – viikko on kirjastossa 5.-10.2. Jos haluat tulla vapaaehtoiseksi päivystäjäksi, laita minulle viestiä. Esittelypisteellä voit jakaa lehtiä ja esitteitä sekä vastata kysymyksiin osaamisesi mukaan. Lapsille on luontoaiheinen piirustuskilpailu yhteistyössä Onnilan (kirjaston 2.krs) kanssa.
Miniroskistyöpaja on ke 7.2. klo 9-11 Onnilassa. Tule tuunaamaan itselle tai lahjaksi miniroskis. Jos sinulla on ylimääräisiä filmirullapurkkeja tai diabeetikon liuskapurkkeja, voit tuoda ne mukanasi.

Yhdistys osallistuu myös Kerava 100 vuotta -juhlavuoteen luontorasteilla yhteistyössä Keravan Urheilijoiden ja Keravan Ladun kanssa.

Muistathan tarkistaa ja päivittää tietosi: https://rekisteri.sll.fi/jasentiedot/ tai jasenasiat(a)sll.fi tai soita 09 228 082 10 / jäsenpalvelut.

Tervetuloa kuulolle ja toimimaan lähiluonnon puolesta!

Hyvää helmikuuta toivottaa
Leena Harjula-Jalonen, pj.
Keravan ympäristönsuojeluyhdistys ry

kerava@sll.fi