Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Luonto lainassa -viikko

Vuoden 2023 Luonto lainassa -viikkoa vietetään viikolla 6, eli 6.–12. helmikuuta. Luonnonsuojeluliiton yhdistykset järjestävät viikolla tapahtumia yhdessä kirjastojen kanssa. Jokainen voi osallistua Luonto lainassa -viikkoon helposti vierailemalla omassa kirjastossaan tai lainaamalla aiheeseen liittyvän kirjan.

Suomen luonnonsuojeluliitto toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan luonnonsuojelutyöhön. Luonto lainassa -viikolla jäseneksi liittyvät saavat halutessaan jäsenlahjaksi hienon Pinnan alla -kangaskassin.

VUODEN 2023 LUONTO LAINASSA -VIIKON TEEMANA ON ILMASTOKRIISI

Yhdistyksen ESITTELYPISTE kirjastolla, tule tutustumaan toimintaan! Vapaaehtoiset päivystävät esittelypisteellä:

Ma klo 17-18

Ti klo 17-18

Ke klo 17-18

To klo 17-18

Pe klo 17-18

Lapsille luonto-aiheinen PIIRUSTUSKILPAILU yhteistyössä Onnilan kanssa! Piirrä tai askartele työ aiheesta ILMASTOKRIISI, ja tuo se Onnilaan näyttelyyn ma 13.2 mennessä. Voit osallistua myös postaamalla someen kuvan työstä käyttäen #luontolainassakerava23 tai lähettämällä kuva viestillä Onnilaan. Liitä mukaan yhteystiedot ja taiteilija ikä, arvomme osallistujien kesken tuotepalkintoja. Kuvia töistä voidaan jakaa Keravan kirjaston, Onnila Keravan ja Keravan ympäristönsuojeluyhdistyksen tiedotuksessa.

MINIROSKISTYÖPAJA keskiviikkona 8.2. klo 17.30 Onnilassa (kirjaston 2. kerros). Miniroskis on Roska päivässä -liikkeessä syntynyt, roskaamista ennaltaehkäisevä fiksu ja kätevä keksintö. Tule tuunaamaan itselle tai lahjaksi miniroskis! Sopii lapsille ja aikuisille. Tapahtuma on maksuton.