Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Kannistonkatu (2389)

Suunnittelu koskee Kannistonkadun ja Lehtitien omakotitaloalueen väliin jäävää puistomaista kaistaletta, joka viherkaavassa on merkitty suojaviheralueeksi. Tarkoituksena on kaavoittaa sinne omakotitalotontteja. Alue sinänsä sopii hyvin rakentamiseen, mutta on huomioitava, että se liittyy kiinteästi nykyisten omakotitalojen väliin jäävään metsään. Metsä on paikallisten asukkaitten tärkeä ulkoilualue, joka yhtenäisenä ja elinvoimaisena toimii tehokkaana kaupunki-ilman puhdistajana, meluvallina ja hiilidioksidinieluna. Viherkaavassa metsä on merkitty ”metsäksi” ja yleiskaavassa AP-1-alueeksi. Yhdistyksen mielestä nykyisen suunnitelman pitäisi olla luonnoltaan arvokkaan alueen viimeinen rakennusprojekti.

27.12.2022