Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Itä-Savon luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1966. Se kuuluu Etelä-Savon ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksellä on yli 200 jäsentä.

Kuva: Minna Hyyryläinen

Toiminta

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen toimialue on Savonlinna (mukaan lukien Punkaharjun ja Kerimäen pitäjät), Rantasalmi, Enonkoski ja Sulkava.

Isly edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua alueellaan sekä vaalii paikallista kulttuuriperintöä. Seuraamme paikallisia ympäristömuutoksia ja annamme lausuntoja ja julkilausumia sekä teemme aloitteita luonnon parhaaksi.

Valistamme ja koulutamme alueemme väestöä ja toimijoita järjestämällä esitelmiä, työpajoja ja luontoretkiä.

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1966 ja riveissämme on yli 200 jäsentä.

Etelä-Savon luonnonsuojelupiiri

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna

Ajankohtaista

Luonteikkaita luontovideoita kuvaamaan!

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys järjestää yhdessä YTY-hankkeen kanssa ja Savonlinnan kansainvälisen luontoelokuvafestivaalin tukemana luontovideokisan. Leikkimieliset ja kotikutoiset videot ovat tervetulleita kisaamaan esitysajasta siinä missä kunnianhimoisesti toteutetut amatöörivideopätkät.

Lue lisää

Hae YTYä kesääsi!

YTY eli Ympäristötekoja yhteisöllisesti on Itä-Savon meneillään olevan ympäristöhankkeen nimi ja motto. Asukasloikan alaisen hankkeen toiminta painottuu Savonlinnan kaupunkialueelle, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan YTY:n toimintaan. YTY:n tempauksia voi…

Lue lisää