Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Suomen Luon­non­suo­je­lu­lii­ton Itä-Savon yhdistys

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1966. Se kuuluu Etelä-Savon ympäristönsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksellä on yli 200 jäsentä.

Kuva: Minna Hyyryläinen

Toiminta

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen toimialue on Savonlinna (mukaan lukien Punkaharjun ja Kerimäen pitäjät), Rantasalmi, Enonkoski ja Sulkava.

Isly edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua alueellaan sekä vaalii paikallista kulttuuriperintöä. Seuraamme paikallisia ympäristömuutoksia ja annamme lausuntoja ja julkilausumia sekä teemme aloitteita luonnon parhaaksi.

Valistamme ja koulutamme alueemme väestöä ja toimijoita järjestämällä esitelmiä, työpajoja ja luontoretkiä.

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1966 ja riveissämme on yli 200 jäsentä.

Etelä-Savon luonnonsuojelupiiri

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna

Ajankohtaista

Roskariksalla ympäristötietoutta Savonlinnan kesään

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä alkoi Savonlinnassa Roskariksa-toiminta, jonka tavoitteena on kohentaa ympäristön siisteyttä Savonlinnan keskustaajamassa sekä lisätä kaupungin asukkaiden ja matkailijoiden tietoisuutta roskaantumisen aiheuttamista haitoista ihmisille ja luonnolle.

Lue lisää

Pentti Linkolan muistometsäkeräys

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry osallistuu Luonnonperintösäätiön aloittamaan Pentti Linkolan muistometsäkeräykseen 200 euron summalla ja kannustaa kaikkia muitakin antamaan tukensa vanhojen metsien suojelulle.

Lue lisää

Tikkaretkeä ei järjestetä

Sunnuntaiksi 3.5. suunniteltu tikkaretki Kesälahden Varmonniemeen jätetään koronaepidemiasta johtuen tänä keväänä järjestämättä luonnonsuojeluyhdistysten toimintana.

Lue lisää

Islyn kevätkokous siirtyy

Koronakriisistä johtuen Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen hallitus on päättänyt siirtää yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen ajankohtaan, jolloin kokoontuminen on jälleen turvallista ja maassamme nyt vallitseva poikkeustila väistynyt.

Lue lisää